Şimdi de CHP’li Avcılar Belediye Başkanı’na Silahlı Saldırı

CHP’li siyasetçilere yönelik saldırırlara bir yenisi eklendi. İstanbul’un Avcılar ilçesinin CHP’li belediye başkanı Handan Toprak’ın makam aracına silahlı saldırı yapıldı. Belediyenin resmi Twitter hesabından, saldırı sırasında araçta kimsenin olmadığı açıklandı.
Açıklamada, ”Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin saat 19.30 sıralarında ikamet ettiği sitenin yönetimi ile görüşürken park halindeki makam aracının ön camından şoför mahalline kurşun isabet ettiği ve camı delerek aracın içine düştüğü belirtilerek, “Şoför dahil herkes inmiş olduğundan herhangi bir kimseye isabet etmemiş, yaralanan olmamıştır. Emniyet Müdürlüğünce araştırma yapılmaktadır.” denildi.
Başkan Benli de şu açıklamada bulundu: “Aracın içinden şoför dahil hepimiz inmiş olduğumuzdan herhangi bir kimseye isabet etmemiş ve yaralanan olmamıştır. Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğü’nce araştırma yapılmaktadır.”
 
avcılarCHP’LİLERE ART ARDA SALDIRILAR
26 Ağustos’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin’in Ardanuç ilçesine giderken saldırıda bulunuldu.
21 Ekim’de CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’in, İstanbul Bağcılar’da katıldığı panelin yapıldığı salona taş sopalarla saldırı yapıldı.
29 Ekim’de CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Aydın’da silahlı saldırıya uğradı.