Bir Koltuk İçin Masum İnsanlara İftira Atmaya Değer Mi?.. Diplomattan Çok AKP Fanatiği Gibi Hareket Eden Ertaş’ın Hezeyanları Sürüyor

Büyükelçi Osman Koray Ertaş, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kadrosundan olması nedeniyle görevden el çektirilmesinin önüne geçebilmek ve koltuğunu koruyabilmek için akla ziyan iftiralar atıyor.

Yaptığı cadı avı ve masumlara yönelik iftira ve şiddet kışkırtıcılığı ile Romen yetkililerin tepkisini çeken Büyükelçi Osman Koray Ertaş, bütün dünyanın gördüğü Erdoğan diktatörlüğünü ve darbe tiyatrosunu manipüle etmeye devam ediyor.
Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kadrosundan olması nedeniyle görevden el çektirilmesinin önüne geçebilmek için akla ziyan iftiralar atan Ertaş, geçtiğimiz günlerde Digi 24 tv’de yine hizmet hareketine yönelik çarpıtma ve iftiralarına devam etti.
Büyükelçi Ertaş, geldiği günden bu yana dünyanın en barışçıl hareketini terörist diye Romen yetkilere gizlice gammazladığını unutup, Erdoğan ve çevresinin 15 Temmuz darbe tiyatrosunu gerekçe göstererek manipülatif ifadelerle bu kez açıktan açığa iftiralarını kusmaya başladı.
Ertaş, İnsan Haklarının ve hukukun rafa kaldırıldığı, Anayasa Mahkemesi üyelerinin bile güvencesi olmadığı Erdoğan diktatörlüğünde havuz medyasının ve istihbaratın senaryo ettiği uydurma yayınları delil diye yutturmaya çalışıyor.
BİR DİPLOMATTAN ÇOK AKP FANATİĞİ GİBİ TEHDİTLER SAVURUYOR
Bir diplomattan çok bir AKP fanatiği gibi hareket ederek bir ara Gülen sempatizanlarına tehditler savuran ve “Hala Gülen’i destekleyenler bedelini öder!” diye höyküren Ertaş, Hakan Şükür’ün Gülen grubunun en tanınan üyelerinden biri olduğunu belirterek “Hakan Şükür, Gülen’in güçlü bir hayranı. Bundan böyle Gülen’i kim desteklemeye devam ederse aynı bedeli ödeyecektir.” hezeyanlarını kustu.
Ertaş, Af Örgütü’nün (IA), Türkiye’de gözaltına alınan cezaevlerindeki işkence ve tecavüz olayları ile ilgili soruyu ise Adalet Bakanı Bozdağ’ın açıklamasını tekrarlamakla yetindi.
Oysa işkence fotoğraflarını son zamanlarda AKP’nin bülteni haline getirilen Anadolu Ajansı (AA) bizzat vermişti.
Kamuoyu şimdi Ertaş’tan “Madem kendinize güveniyorsunuz niye uluslararası bir heyetin gözaltı olayları ile ilgili işkence iddialarını incelemesine izin vermiyorsunuz?. 30 gün gözaltı kararı hangi demokratik ülkede var?… Görevden el çektirilen 80 bine yakın kamu görevlileri hangi delillere göre görevden alındı?.. Hangi delillerle insanlar gözaltına alınıyor?.. ” sorularına cevap bekliyor.
ROMANYA, KİMİN TERÖRİST OLDUĞUNU ÇOK İYİ GÖRÜYOR
Erdoğan fanatiklerinin Romanya’da yapmaya çalıştıkları manipüle Romen kamuoyu tarafından ciddi karşılanmadığı gibi cadı avı ve şiddet çağrıları nedeniyle tepki de görüyor.
Erdoğan’ın devlette tasfiye ve medyayı susturarak kendi diktatörlüğünü kurmak için bir tiyatro oynadığı yorumları yapılan Romen kamuoyunun yüzde 90’ı Erdoğan ve yandaşlarının ülkeyi nasıl terörize ettiklerine dair yayınlara genişçe yer veriliyor.
‘ERDOĞAN’IN KOLOMBİYA FİLMLERİNİ HATIRLATAN BİR TİYATROSU’ 
Romanya’nın duayen gazetecilerinden Cristian Tudor Popescu, Türkiye’deki darbe kalkışmasını, Erdoğan’ın Kolombiya filmlerini hatırlatan bir tiyatrosundan ibaret gördüğünü belirtti. Popescu, darbeyi Erdoğan’ın kurguladığına inandığını kaydetti.
Erdoğan’ın halkın gerçekleri öğrenmemesi için korkunç bir dezenformasyon uyguladığını belirten Romen kamuoyu, ülkenin zaten çok az kalan medya mensupları için cehenneme döndüğü ve baskılarla kapatıldığı belirtiliyor. İşte bugün Romanya’nın en önemli medyasında yer alan Erdoğan iktidarı ile ilgili bazı haberler:
Mediafax: Erdoğan, medyayı ve özgürlükleri yok ediyor
R.Media: Erdoğan rejimi, muhalif medyayı yok etti
Evz: Erdoğan bütün muhaliflerini yok ediyor
Libertatea: Erdoğan, muhalif 130 medya ve yayınevini kapattı
Digi 24: Türk otoriteleri 130 medya kuruluşunu kapattı
R.News: Erdoğan’ın baskıları ile yine Avrupa’ya mülteci göçü başlayabilir
Antena3: Cadı avına çıkan Erdoğan, yıldız futbolcuyu da tutuklatmak istiyor