AMERİKALI ÜNLÜ SUNUCUDAN, SABAH TEMSİLCİSİNE SERT TEPKİ: DİKTATÖRÜNÜZ SAHTE BİR DARBE SAHNELEDİ, APTALDINIZ BUNU SORGULAMADINIZ BİLE..

ABD’nin önde gelen TV program sunucularından Keith Olbermann, NBA’de forma giyen Enes Kanter‘in Türkiye’de yaşanan insan hakları ihlallerini CNN’de anlatmasını eleştiren havuz medyası (Sabah) Temsilcisi Ragıp Soylu’ya sert tepki gösterdi.

Amerikalı ünlü TV sunucusu Keith Olberman, AKP’nin yayın organı Sabah’ın ABD Temsilcisine yönelik çok sert ifadeler kullandı. “Diktatörünüz sahte bir darbe sergiledi, aptaldınız bunu sorgulamadınız bile.” dedi.

Ünlü Amerikalı TV sunucusu Keith Olberman, Sabah Gazetesi Washington temsilcisi Ragıp Soylu’ya Twitter üzerinden verdiği cevapta 15 Temmuz darbe girisimi ile ilgili olarak ‘sahte darbe’ nitelemesinde bulundu.

Olberman, Ragıp Soylu’nun CNN Haber sunucusu Brooke Baldwin’in Enes Kanter’le yaptığı programın duyurusunu yaptığı twite verdiği cevapta şunları yazdı:

“Diktatörünüz sahte bir darbe sahneledi ve kullandı, çoğunuz çok aptaldınız ve bunu gözlemlemekten, dikkate almaktan korkuyordunuz! Ve tüm akıllı olanlar tutuklandı ve / veya tehdit edildi. Bu ülkeyi (Amerika) kızdırmadan önce Kanter’i, ailesini ve ABD’dekileri yalnız bırakın ve s…. gidin!.. #NBA”