AKP’Lİ ÇİFTÇİ PANCARI ELİNDE KALINCA İSYAN ETTİ; BUNLARDA NE İNSANLIK, NE HAYA, NE ŞEREF VAR!

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinin Yazibelen köyünde  çiftçilik yapan çiftçi İsmet Özdemir’in, şeker fabrikalarının özelleştirilmesinden sonra ürettiği malların elinde kalmasından dolayı isyan etti.

AKP’li çiftçi pancarı elinde kalınca isyan etti. Kahramanmaraşlı pancar üreticisi İsmet Özdemir, sesini hükümete duyurabilmek için bir video ile Fatih Portakal’dan yardım istedi. Sosyal medyadan yayınlanan videoda “Pancarımız kara gömüldü. İşte çiftinin durumu. Aha görüyorsunuz, durumu. Ben çiftçilik yapıyorum. Bunlarda ne insanlık var, ne haya, ne şeref var”  diye konuştu.

FoxTv Haber Sunucusu Fatih Portakal’a  atıfla ‘Bunu sana göndereceğim bakalım yayınlayacak mısın? Diğerleri zaten yayınlamaz!” diyen çiftçi İsmet Özdemir hükümete de çağrıda bulundu. AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a da seslenen Özdemir, şunları söyledi: “Ben şimdiye kadar AK Partiye hiç şaşmadan oy verdim. Gelsin de bundan sonra bu çiftçilerden bir oy alsın da göreyim. Şu motorun haline bak. Mazot 6 kağıt. Eskiden küspe alıyorduk, eskiden para alınmıyordu. Şimdi alınıyor. Bu Mutlucan yandaş düpedüz. Ama ben onları Allah’a havale ediyorum. Benim içim yandı, kendilerinin de içi yansın…”