Atilla Taş’tan CHP Eleştirisi: Oy Verdiğimiz Partimiz İktidarın Bir Parçası

Sanatçı Atilla Taş, twiter hesabında CHP’ye eleştiriler getirdi. Hayatında dünya malına tamah etmediğini, bir kere bir partiye gönül verdiğini söyleyen Taş, “O da hak etmedi. Yalnız CHP seçmeni ne maldır, ne de aptaldır. Herkes bana diyor ki tamam Atilla abi haklısın! Partimiz bizi sattı peki kime oy vericez? Can parçaları, çok basit oy vermicez! Çünki oy verdiğimiz parti, ikidarın bir başka parçası!” ifadesini kullandı.
İşte Atilla Taş’ın twitleri;
İnşallah benden de aidat isterler! 14 aylık 5 yıldızlı Silivri otel faturamı göndericem onlara! CHP’li maaşlı vekiller ödesin! Sonuçta onlardan daha iyi muhalefet ettim diye hapse girdim!
.@eczozgurozel cim Ciğerim anlatsana, hapisten çıkınca başkanla görüşmek istediğimde ne dedin de görüştürmedin? Hadi bi anlat, duysun herkes Özgürüm! Nasıl can bi parti olduğumuzu! Hadi ama hadi!
Hayatımda dünya malına tamah etmedim. Vekilliğe adaylığımı bile koymadım. Bir kere bir partiye gönül verdim, o da haketmedi. Anladığım şu, ben partiler üstü bir adamım. Ve benim için en güzel parti, sadece ve sadece Türkiyedir, liderim de sadece Atatürktür!
Yalnız CHP seçmeni ne maldır, ne de aptaldır, onlar da farkında her şeyin! Artık o ekmeğiniz kesildi beyler! Öyle de yok, böyle de yok zaten. Yıllardır size korkuyla oy verdik de, ne yaptınız Allah aşkına? Yeter maaşlarla beslenip, bizi tanımadığınız!

Herkes bana diyor ki tamam Atilla abi haklısın! Partimiz bizi sattı peki kime oy vericez? Can parçaları, çok basit oy vermicez! Çünki oy verdiğimiz parti, ikidarın bir başka parçası!