Afrin Harekatı’nda 2 Asker Daha Hayatını Kaybetti, 11 Yaralı Var

TSK son dakika açıklamasıyla Afrin Harekatı’nda 2 askerin şehit olduğunu, 11 askerin ise yaralandığını duyurdu.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye’nin kuzeybatısındaki Afrin kentinde PYD-YPG’ye yönelik düzenenlen operasyonda 2 askerin şehit olduğunu, 11 askerin de yaralandığını açıkladı. Operasyon kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısının ise TSK verilerine göre 447’ye çıktığı belirtildi.
TSK, ÖSO unsurları ile birlikte Suriye’nin Afrin kentinde düzenenlediği Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili açıklama yaptı. 2 askerin şehit olduğu, 11 askerin de yaralandığı belirtilen açıklamada, bugün operasyonlarda 53 teröristin öldürüldüğü bildirildi.
GENELKURMAY BAŞKANI AKAR’IN YAKININA ROKET DÜŞTÜ
Öte yandan, Afrin’den PYD-YPG mevzilerinden ateşlendiği iddia edilen 1 roket, Kilis’te Tekye Mahallesi’ndeki 7 katlı bir evin çatısına düştü. Roketin patlamazken, olay yerine ihbarla çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi.
Güvenlik görevlileri, roketin patlama ihtimaline karşı bölgedeki vatandaşları uzaklaştırıp bomba imha uzmanlarına haber verdi.
ROKETİN DÜŞTÜĞÜ EVİ ZİYARET ETTİLER
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kilis Valiliği ziyareti sırasında yakın mesafede bulunan Tekye Mahallesinde çatısına roket düşen evi Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile birlikte ziyaret etti. Yoldaki kalabalığı selamlayan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu ile Orgeneral Akar, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, düşüp patlamayan roketli saldırıda 2 kişinin hafif şekilde yaralandığını söyledi.
Orgeneral Hulusi Akar ise kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara “Az kaldı” dedi.