Ağlamak Yok!..

[ARİF EROĞLU]

Türkiye’de Erdoğan ve avenesinin hırsızlıklarının ortaya saçıldığı günden itibaren artarak devam eden ve 15 Temmuz darbe tiyatrosuyla zirveye varan zulüm, işkence, soykırım bütün hızıyla devam ediyor.
Bu islamcı geçinen münafık güruhunun yaptıklarını insanlık çerçevesine sığdıramasak da bunları destekleyen Erdoğan’dan daha Erdoğancı gözükmeye çalışan sözüm ona laik, demokrat, cumhuriyetçi, Atatürkçü yalakalara ne demeli bilmiyorum.
Yeni doğum yapan kadınlardan tutunda seksenlik ihtiyarlara kadar insanların cezaevlerine tıkılması, 17.000 kadının, 500 bebeğin cezaevlerinde tutulması.. 50.000 insanın ne ile suçlandığını dahi bilmeden uydurma iftira ve delillerle özgürlüklerinden edilmesi.. ‘kocanı bulamadık’ deyip eşinin alınması.. Çocuğuna ulaşamayıp babasının tutuklanması.. Gözaltına alınan insanlara ağır ve sistematik işkence yapılması, insanların kaçırılması.. Sayısı 55’i bulan intihar (!) vakaları.. Şüpheli ölümler, balkondan düş(ürül)üp öldürülen masum insanlar acaba bu güruhu hiç rahatsız etmiyor mu?..
AĞIR İNSANLIK SUÇLARI İŞLENİYOR
Nerede sizin hukuk anlayışınız?.. Şu yaşadığımız Bükreş’te yeni doğmuş bir bebeğe bile pasaport vermeyen zavallı Büyükelçi’ye ‘bu kadar da olmaz’ diye sormak çok mu zor geliyor?
Şu anda çok ağır bir insanlık suçu işleniyor, soykırım yapılıyor.. Bunun tarih önünde hesabını veremeyeceksiniz. Biz olmasak da çocuklarımız sizin yakanızı bırakmayacak. Onlar da olmasa torunlarımıza hesap vereceksiniz. Ahirete atıf yapmıyorum çünkü oraya inanmıyorsunuz ama öbür tarafta yaptıklarınız fitil fitil burnunuzdan gelecek.
daltonlar
CADI AVI, HERŞEYİ MÜKERREM’E YIKMAYA ÇALIŞAN OSMAN’A DA ULAŞACAK
Ne olacak biliyor musunuz? Bu cadı avı silahı çok yakın bir gelecekte size dönecek. Çünkü, kontrolden çıkan silah sahibini tanımaz beyler. Cemaate farklı kanallardan ‘benim sizinle bir problemim yok. Her şey bu Mükerrem’in başının altından çıkıyor’ diye haber gönderen Osman, öbür taraftan da sağa sola imzalı dilekçeler verip aklınca hizmetle mücadele ettiğini göstermek istiyor.
Bakın burada yazıyorum. Osman’ı da görevden alıp ardından da tutuklayıp F..TÖ’den içeri atacaklar. Bakalım yere göğe sığdıramadığınız Osman’ı o zaman da övebilecek misiniz? Sağa sola ‘seni listeden çıkardım’ muhabbeti yapan Osman, bakalım kendini o listeden nasıl çıkaracak.
Ardından sıra yalakalarına gelecek. Teker teker tepetaklak olacaklar.. Neden mi?.. Çünkü, bu düzeni siz bozdunuz, ağlamak yok. O gün başınıza bunlar geldiğinde bu yazıyı hatırlayın ve zulme alkış tuttuğunuz günler için derinden derine bir off çekin.
Ne diyelim ‘son pişmanlık fayda vermez’ derler ama sizde bayağı bir komik duracak…