Hakeme çiçek veren Şumudica, hem alkış hem sarı kart gördü!

Maç öncesinde hakem Bahattin Şimşek’e çiçek vererek güzel bir centilmenlik örneği sergileyen Marius Şumudică, 61. dakikada hakemin kararına isyan edince ‘sarı kart’ gördü.

Gaziantep FK-Adana Demirspor arasında oynanan maç öncesinde hakem Bahattin Şimşek’e çiçek vererek güzel bir centilmenlik örneği sergileyen Marius Șumudică (52), 61. dakikada hakemin kararına isyan edince ‘sarı kart’ gördü.

Önceki hafta Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan şiddet olayları ve hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırının ardından Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanan Gaziantep FK-Adana Demirspor maçı öncesinde ilginç anlar yaşandı.

HAKEME ÇİÇEK CENTİLMENLİĞİ ALKIŞ ALDI, AMA..

Maçın başlamasına kısa bir süre kala Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, seremonide hakem Bahattin Şimşek’e çiçek takdim ederek bütün hakem camiasına geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, ortaya güzel bir görüntü çıktı. Hakem Şimşek ise çiçekten dolayı Romen teknik adama teşekkür etti.

İlk düdük sonrası bir süre topa hareketlenmeyen Gaziantep FK ve Adana Demirspor futbolcuları da Halil Umut Meler’e yönelik saldırıya alkışla tepki gösterdi.

Öte yandan Romen teknik adam, kenarda bir pozisyonda karara isyan edince 61. dakikada hakemin sarı kartına maruz kalırken, maç, 2-2 berabere sona erdi.