Başkanın hakeme saldırı olayı Romanya medyasında: Türk futbolunda utanç sahneleri!

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, maçı yöneten hakem Halil Umut Meler’e attığı yumruk Romanya’nın önemli medya sayfalarının manşetlerinde şok ifadelerle yer aldı.

Türkiye Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan ve 1-1 berabere biten maç sonrası yaşanan olaylar Romen medyasında da geniş yer aldı.

Mücadelenin bitiminde sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın, maçı yöneten hakem Halil Umut Meler’e attığı yumruk Romanya’nın önemli medya sayfalarının manşetlerinde şok ifadelerle yer aldı. İşte Romen medyasındaki bazı başlıklar ve yorumlar:

GSP: Şok olay! Moruţan’ın gözleri önünde patron sahaya girdi ve hakemin gözünü şişirdi! Romen oyuncu Olimpiu Moruţan’ın gol attığı Ankaragücü – Rizespor 1-1 maçının hemen ardından şok sahneler yaşandı. Ev sahibi Ankaragücü takımının kaptanı Faruk Koca sahaya girdi ve hakem Halil Umut Meler’in suratına yumruk attı, hakemin gözü şişti!

SALDIRGAN ERDOĞAN’A ÇOK YAKIN

GSP’de yer alan bir diğer haber analizde de hakeme saldıran Holigan Başkan’ın cumhurbaşkanı Erdoğan ile bağlantısı hakkında bilinmeyen detaylara yer verdi. Gazete, saldırganın Erdoğan’ın AKP’sinde 2 dönem milletvekilliği yaptığı ve önemli bağlantıları olduğunu kaydetti.

FANATİK: Türkiye’deki saldırı olayını yorumlayan FRF Direktörü Mihai Stoichiță: “Bu Başkan geçmişte Erdoğan’ı kurtarmıştı. Çok hayvanca bir saldırı.

DİGİSPORT: Türkiye’de Süper Lig’in 15. etabında Rizespor ile 24 yaşındaki Olimpiu Moruţan’ın forma giydiği Ankaragücü maçında üzücü olaylar yaşandı. Kulüp başkanı Faruk Koca, maçın bitiş düdüğünden sonra sahaya girerek stoper Halil Umut Meler’in suratına yumruk attı. Hakem sahada yere yığıldı ve bu sırada birçok oyuncu ona doğru koşup defalarca tekme attı. Sonunda Meler, tıbbi müdahalenin yapıldığı soyunma odasına götürüldü.

CLİCK: Türk futbolunda kaos: Hakem sahada dayak yedi. Şampiyona ertelendi

SPORTRO: Moruţan’ın gözünden Türkiye’deki maçta şok edici sahneler: Hakem başkan tarafından dövüldü ve oyuncular tarafından ayaklar altına alındı Türkiye şampiyonasının 15. turunda Pazartesi günü oynanan Ankaragücü – Rizespor 1-1 karşılaşmasında şok görüntüler. Olimpiu Moruţan’ın gözleri önünde hakem, ev sahibi takımın başkanı ve birkaç oyuncu tarafından dövüldü.

AGERPRES: FİFA, Türkiye’deki hakeme saldırı olayını kınadı

HOTNEWS: Türkiye Futbol Federasyonu, pazartesi akşamı Ankaragücü ile Rizespor karşılaşmasında hakem Halil Umut Meler’in aldığı darbenin ardından şampiyonada tüm maçların bir sonraki duyuruya kadar iptal edildiğini duyurdu.

MEDIAFAX: Türkiye’de skandal! Ankaragücü Futbol kulübü başkanı Faruk Koca, hakeme vurduğu için tutuklandı. Koca, dün geceki maç sonunda hakemin suratına yumruk atarken, yetkili polise Koca’nın onu öldürmekle tehdit etti.

PLAYSPORT: Türkiye’de deprem: Ankaragücü Başkanı’nın Rizespor maçında hakemin gözünü şişirmesi üzerine EURO 2032 organizasyonu elinden alınabilir.

PROSPORT: Türkiye’de maçta şok sahneler: Kulüp Başkanı hakemi dövmesinin ardından tutuklandı! Türkiye İçişleri Bakanı’ndan açıklama geldi.