First Lady Trump, Oklahoma’da Hizmet okulunu ziyaret etti

ABD Başkanı Donald Trump’ın eşi Melania Trump, Oklahoma eyaletinde Hizmet hareketinden eğitimcilerce işletilen charter okulu ziyaret etti.

Dove School of Discover okuluna yapılan ziyaret, First Lady Trump’ın çocuk gelişimi projelerine destek amaçlı başlattığı ‘Be Best’ kampanyası kapsamında gerçekleşti. Melania Trump, şahsi twitter hesabından ziyaretine ait kareleri paylaştı.

Paylaşımında öğrenci, öğretmen ve idarecileri kutlayan Trump, okulda yapılan çalışmaları şu sözlerle övdü: ”Burada harika işler yapılıyor! Eğitim sadece akademiden ibaret değil, aynı zamanda güçlü bir karakter ve değer duygusunu da içermesi çok önemlidir.”

First Lady’nin Dove School’a yaptığı ziyaret Beyaz Saray’ın resmi twitter hesabından da paylaşıldı.

Ziyaretten onur duyduğunu kaydeden Dove School of Discovery yönetimi ise, resmi twitter hesabı kanalıyla First Lady’ye teşekkür etti.

Ankara, 20 yıldır Amerika’da ikamet eden Fethullah Gülen’i, 15 Temmuz’u organize etmekle suçlayıp iade talep ediyor. Ankara’nın tuttuğu bir avukatlık şirketi, Amerika çapındaki okulları itibarsızlaştırmak için kampanyalar düzenleyip çeşitli suç duyurularında bulunuyor.

Oklahoma’daki Dove School, charter sistemiyle işletilen okullardan biri. Bu sistemde, okulun masrafları devlet tarafından karşılanıyor; eğitimi Hizmet hareketinden öğretmenler üstlenmiş durumda.