Fethullah Gülen Hocaefendi’nin Yeni Kitabı Yolun Kaderi Çıktı

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin yeni kitabı Yolun Kaderi, elektronik ortamda yayınlandı.

Kırık Testi Serisinin son kitabı Yolun Kaderi, Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi’nin Amerika’da yapmış olduğu 40 civarındaki sohbeti içeriyor.
FİTNE DÖNEMLERİNDE YAPILMASI GEREKENLER

Fitne dönemi sorularına Hocaefendi’nin cevaplarını aktaran Yolun Kaderi isimli çalışma, ‘İftiralar karşısında yapılması gerekenler’, ‘Gizli ajanda ithamı ve cinnet psikolojisi’ ve ‘Engellemeler karşısında Hakka hizmet yolu’ gibi başlıklarda güncel problemlere ışık tutuyor.
ELEKTRONİK MARKETLERDE YERİNİ ALDI

Blue Dome Press tarafından hazırlanan kitap, elektronik olarak Apple Store ve Google Play üzerinden satışa sunuldu.
Yolun Kaderi isimli çalışmanın da serinin diğer eserleri gibi çıkar çıkmaz büyük ilgi gördüğünü belirten Blue Dome Press Tanıtım Sorumlusu Ahmet İdil, “Hocaefendi’nin eserlerinin toplumun ihtiyaçlarına değinen ve bu ihtiyaçlara kuşku bırakmayacak çözümler öneren rehber kitaplar olması nedeniyle okurların bu kitaplara ilgisi çok yoğun” dedi.
BASILI KİTAP ARKADAN GELECEK

Dünyada artık, e-kitabın da basılı kitaplar kadar etkili olduğuna değinen İdil, elektronik ortamda yayınlanan kitapların daha çok okura ulaştığını kaydetti. Basılı kitabın her zaman ayrı bir yeri olduğunu vurgulayan İdil, dünyada okur alışkanlıklarının artık elektronik kitap yönüne kaydığını ifade etti. İdil, yayımladıkları yeni kitaplar için tercihlerinin “Önce e-kitap, sonra basılı kitap” olduğunu söyledi.
KİTABI SATIN ALMAK İÇİN

Yolun Kaderi’ni elektronik olarak satın almak için şu linklere tıklayabilirsiniz: Apple iBooksGoogle Play