Türkiye’ye tatile gittikten sonra kaybolan Romen kadın bulundu

İstanbul’daki otelinden ayrıldıktan sonra 1 haftadır haber alınamayan 39 yaşındaki Melania Nicoleta Toma’nın depresyon geçirdikten sonra bir kliniğe yatırıldığı ortaya çıktı.

Türkiye’ye tatile giden ve 18 Ağustos’tan beri kendisinden haber alınamayan Romen kadın Melania Nicoleta Toma bulundu. Argeş Câmpulung Muscel’den İstanbul’a tatile giden ve 18 Ağustos’ta otelinden çıktıktan sonra haber alınamayan 39 yaşındaki Toma’nın depresyon geçirdiği için bir kliniğe yatırıldığı ortaya çıktı.

DEPRESYON GEÇİREN KADIN KLİNİĞE YATIRILMIŞ

Yakınlarının başvurusu üzerine Romen ve Türk güvenlik yetkililerinin harekete geçmesi ile yapılan araştırmada Toma’nın İstanbul’da bir klinikte tedavi gördüğü ve annesinin de yanında olduğu belirtildi. Annenin ifadesine göre kızı, daha önce de benzer depresyon atakları geçirmiş.

Romanya’nın İstanbul’daki bir konsolosluk yetkilisinin de Melania Nicoleta Toma’yı bulunduğu klinikte ziyaret ettiği, tedavinin ardından Romanya’ya döneceği vurgulandı.

8 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞTU

Argeş’in Campulung ilçesinden İstanbul’a giden Nicoleta Melania Toma (39)’dan, 18 Ağustos sabahı otelinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamazken, telefonu da kapatılmıştı. Yakınlarının başvurusu üzerine poliste kayıp vaka kaydı açılırken, Türk otoriteleriyle irtibat kuruldu. Kadın hakkında uluslararası arama kararı çıkarıldıktan sonra da aynı gün bir klinikte olduğu ortaya çıkmıştı.