Milyonlarca takipçisi olan Amerikalı yayıncı Hagi’li milli takım formasıyla Bükreş’i tanıttı

HAGİ’NİN 10 NUMARALI FORMASI İLE BÜKREŞ’İ GEZDİ: Korumaları eşliğinde Bükreş Obor’da mic (şiş kebap) yiyen fenomen yayıncı Darren Watkins Jr. ‘Made in Romania’ şarkısına eşlik etti. 19 yaşındaki Vlogger’i canlı yayında 140 bin, 5 saat içerisinde de 4 milyon kişi izledi.

Milyonlarca takipçisi bulunan Amerikalı ünlü fenomen yayıncı Darren Watkins Jr (Vlogger)’in üzerinde ‘Hagi’ yazan Romanya Milli Takımı renklerini taşıyan forma ile Bükreş’ten yaptığı canlı yayın büyük ilgi gördü.

Asıl ismi Darren Watkins Jr. olan ‘Speed’ takma isimli Amerikalı yayıncı, #IShowSpeed adıyla açtığı sayfasında bu kez Bükreş’i tanıttı.

BÜKREŞ’İ CANLI YAYINDA 140 BİN KİŞİ İZLEDİ

Korumaları eşliğinde Bükreş’in sokaklarını, tarihi ve turistik yerlerini gezen 19 yaşındaki Vlogger’i canlı yayında 140 bin kişi izlerken, 5 saat içerisinde de 4 milyon kişi izledi.

OBOR’DA KEBAP YEDİ, ‘MADE İN ROMANYA’ ŞARKISINA EŞLİK ETTİ  

Romanya Milli Takımı forması giyerek Piața Obor’da Romen şiş kebabı (mic) yiyen ünlü YouTube yayıncısı, Piața Constituției ve Ferentari bölge sakinleri ile kurduğu ilginç diyalog ve mesajları ile büyük ilgi gördü.