Bükreş Unirii alt geçidinde feci kaza: 1 ölü, 22 yaralı

Büyük tonajlı araçların giriş yasağı bulunduğu için sık sık kazaların yaşandığı Pasajul Unirii, yine şok bir kazaya sahne oldu: 1 ölü, 22 yaralı

Bükreş Unirii alt geçidinde feci kaza: 1 ölü, 1’i ağır 22 yaralı. Büyük tonajlı araçların giriş yasağı bulunduğu için sık sık kazaların yaşandığı Pasajul Unirii, yine şok bir kazaya sahne oldu.

OTOBÜS YOLCULARI DEHŞETİ YAŞADI

Bugün öğleden sonra yaşanan feci kazada, Yunanistan plakalı 47 yolcusu bulunan bir otobüs sürücüsü, alt geçitten geçmek isterken üst bariyere çarptı. Bariyer otobüsü yolcuların bulunduğu üst kısımda ikiye böldü. Bariyerin ezdiği ön taraftaki yolcular yaralandı.

SÜRÜCÜNÜN ALKOL TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Olaydan sonra acil yardım ekipleri yaralıları hastanelere sevk etti. Olayla ilgili soruşturma sürerken, sürücünün alkol ve uyuşturucu testi negatif çıktı.

YUNANİSTAN DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAYINLADI

Yunanlı turistlerin geçirdiği kaza ile ilgili açıklama yayınlayan Yunanistan Dışişleri Bakanlığı, olaydan duyulan üzüntü dile getirildi. Bakanlık, Bükreş Büyükelçiliğinin kazayı yakından takip ettiği belirtilerek kazanın nedeni ve detayları ile ilgili soruşturmanın sürdüğü vurgulandı.

SON 4 AYDA ALT GEÇİTTE YAŞANAN 6’INCI KAZA

Bakımdan geçirildikten 4 ay önce tekrar trafiğe açılan Unirii alt geçidi sık sık kazalara sahne oluyor. Özellikle büyük tonajlı araçların geçişini engellemek için konulan bariyeri fark edemeyen ağır vasıta sürücüleri kazalara neden oluyor. Emniyet yetkililerin açıklamasına göre tekrar açıldıktan sonra alt geçitte yaşanan 6’ıncı kaza.

KAZA ANINA AİT ŞOK GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI