Romanya’nın bilim olimpiyat yıldızı öğrencileri Senato’da ağırlandı

Senato Eğitim Komisyonu Başkanı Monica Anisie, başarılı öğrenci ve okul yöneticilerini parlamentoda kabul ederek tebrik etti.

Uluslararası bilim olimpiyatlarında elde ettikleri başarıları ile adını duyuran Lumina Eğitim Kurumu öğrenci ve yöneticileri, Romanya Parlamentosunda ağırlandı. Senato Eğitim Komisyonu Başkanı Monica Anisie’nin davetiyle Senato’yu gezen öğrenciler, Parlamento Genel Kurulu’na izleyici olarak katıldı.

Ziyaretleri sırasında, Eğitim Komisyonu Başkanı Anisie ve Komisyon üyeleri ile görüşmelerde bulunan ve bir süre sohbet eden özel okul öğrenci ve yöneticileri, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

EĞİTİM KOMİSYONU BAŞKANI ANİSİE’DEN ÖĞRENCİLERE TAVSİYE

Öğrenciler, gelecekteki yüksek eğitim plan ve hedefleri ile ilgili de görüşlerini dile getirdi. Başarılar dileyen Anisie, öğrencilere; yurt dışındaki eğitimlerini tamamladıktan sonra ülkelerine dönerek birikimleri ile Romanya’ya katkıda bulunmalarını tavsiye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eğitim Komisyonu Başkanı Monica Anisie, sınav programları nedeniyle Senato’ya gelemeyen diğer olimpiyatçı öğrencilerle tanışmak için de okullarını ziyaret etme sözü verdi.