Bill Gates’in kızı için önce imam nikâhı, sonra düğün

Microsoft’un kurucusu Bill Gates ile Melinda Gates’in 25 yaşındaki kızları Jennifer, Mısırlı şampiyon binici Nayel Nassar ile önce imam nikâhı kıydı, ertesi gün resmi nikâhla evlendi.

Bill ve Melinda Gates’in kızları Jennifer, Mısırlı Müslüman bir jokey olan Nayel Nassar ile dini nikâhın akabinde resmi nikah merasimiyle evlendi.

Jennifer Gates, 30 yaşındaki Müslüman jokey Nassar ile 15 Ekim Cuma akşamı Gates ailesinin New York’un North Salem bölgesindeki 16 milyon dolarlık çiftlik evinde hayatını birleştirdi.

Dini nikâhın akabinde 16 Ekim Cumartesi öğleden sonra da 300 kişilik bir merasimle bu kez New York’un Westchester bölgesindeki evlerinde resmi nikâh töreni yapıldı.

Nikâh merasiminin akabinde Jennifer’ın, babası Bill Gates ile Elton John’un “Can you feel the love tonight?/Bu gece aşkı hissedebiliyor musun?” şarkısı eşliğinde dans ettiği bildirildi.

JENNIFER GATES DE ŞAMPİYON BİR JOKEY

Şampiyon bir binici olan Jennifer Gates’in Vera Wang tasarımı bir gelinlikle evinden çıkarken, hepsi yeşil giyinen 9 nedimenin kendisine eşlik ettiği, gülümseyerek fotoğraf çektirdikleri görüldü.

Jennifer Gates, beyaz bir çiçek buketi tercih ederken, nedimelerden birinin gelinin uzun duvağını tuttuğu da dikkati çekti.

Nikah merasimi ve kokteyl esnasında çekilen fotoğraflarda Bill Gates’in smokin, gelinin annesi Melinda Gates’in ise mor bir elbise giydiği göze çarptı.