Şumudica halefine laf attı: Traktör sürücüsü gibi

Gaziantep FK takımının eski teknik direktörü Marius Sumudica, kendisinden sonra takımın başına getirilen Ricardo Sa Pinto’yu traktör sürücüsüne benzetti.

Gaziantep FK’nın eski teknik direktörü Marius Sumudica, Romanya’da Digi Sport kanalına açıklamalarda bulundu. Kendi yerine getirilen Ricardo Sa Pinto’ya eleştirilerde bulunan Romanyalı teknik adam, “Ona yarış arabası gibi takım bıraktım ama o bir traktör sürücüsü olduğu için bu arabayı süremedi.” benzetmesinde bulundu.

Sa Pinto’nun Portekiz’de yaptığı açıklamalardan rahatsız olduğunu belirten Şumudica, ”Ben o takımı yukarılarda bırakarak ayrıldım. Aylardır liderlik ettiği oyunculara ve bana saldırması çok çirkin. Bir koç olarak, diğer koçlar hakkında konuşmanın hoş olmadığını biliyorum, ama bu beni rahatsız ediyor. Benim kurduğum bu takım harika oynadı, güzel sonuçlar aldı ve eminim ben devam etseydim Avrupa kupalarını yakalardık. Sa Pinto’ya traktör sürücüsü gibi ama ben ona tam donanımlı bir yarış arabasını bıraktım. Çok acemi.” ifadelerini kullandı.

Marius Şumudica, maaşına zam yapmayan yönetimi eleştirince Gaziantep FK’dan kovulmuş, ardından kısa bir süre Çaykur Rizespor’u çalıştırmıştı. Rize’de istediği başarıyı yakalayamayan Şumudica, mart başında takımından ayrılarak Romanya’ya dönmüştü.