Şumudica’yı istifadan futbolcular vazgeçirdi

Evinde Erzurumspor’a kaybeden Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Marius Şumudica, maç sonrası fenalaştı. Basın toplantısına çıkamayan Şumudica’nın alınan kötü sonuçlar nedeniyle aldığı kulüpten ayrılma kararını, futbolcuların ısrarıyla geri aldığı öğrenildi.

Romanyalı teknik adamın başına geçtiği Çaykur Rizespor, kötü gidişe dur diyemedi. Karadeniz ekibi bu akşam evinde oynadığı maçta Erzurumspor’a karşı 2-0 kaybetti.

beIN Sports’ta yer alan habere göre yenilginin ardından büyük hayal kırıklığı yaşayan 49 yaşındaki teknik adam istifa kararını oyunculara iletti. Oyuncuların son bir şans talebi doğrultusunda bu kararını yeniden gözden geçiren Şumudica’nın istifa kararını şimdilik rafa kaldırdığı ifade edildi.

UYANMAZSAK GEÇ OLACAK!

Alınan bilgilere göre tansiyonu yükselen Romanyalı hoca maç sonrasında basın toplantısına çıkamadı. Yerine konuşan yardımcısı Gabriel Balint oyuncuları, ”Uyanmalı ve ayağa kalkmalıyız. Uyanamazsak çok geç olur.” sözleriyle uyardı.

Bir ay önce devraldıkları takım için, ”Belki de takımın henüz iyi oyun anahtarını bulamadık.” şeklinde devam eden Margarit, oyunculara daha fazla mücadele çağrısı yaptı.

Çaykur Rizespor’un başında dört maça çıkan Marius Şumudica, takımıyla bir beraberlik ve üç yenilgi yaşadı.