Şumudica, Gaziantep’e gözyaşlarıyla veda etti

Gaziantep FK ile yolları ayrılan Marius Şumudica, şehre gözyaşları içinde veda etti. Yönetimi hedef alan sözlerinden pişmanlığını dile getiren Romanyalı teknik adam, gönlünü kırdığı kim varsa özür diledi.

Geçen cumartesi oynanan Sivasspor maçı sonrası yönetimi hedef alan açıklamaları sonrası kulüpten gönderilen Romanyalı teknik direktör, açıklamalarından dolayı büyük pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan Marius Şumudica duygularını şöyle dile getirdi: “Şu an çok üzgünüm. Kendi kendime soruyorum; evim Gaziantep mi, yoksa Romanya mı olduğunu anlamaya çalışıyorum. Evime dönmek istiyorum ama dönemiyorum. Burası benim evim olmuş. Burada yaptığım her şeyi kalbimle yaptım. Bu şehri evim gibi hissediyordum.”

YAPTIĞIM ŞAKA BÜYÜTÜLDÜ, PİŞMANIM

Sivasspor maçı sonrasında sarfettiği ”Eşimden kulübe borç istedim” sözlerinin şaka olduğunu ileri süren Romanyalı teknik adam, ”Yapmış olduğum talihsiz şaka yanlış anlaşıldı. Bu şaka büyütüldü ve çok büyük bir sorun oldu benim için. Benim fikrim, benim düşüncelerim, yaptıklarımdan dolayı pişmanım. Bu takımı Adil beyle beraber kurduk. Belediye başkanı ve Valimizin de katkıları çoktu. Eğer devam etseydik Avrupa kupaları için devam edecektik.” dedi.

SEVİNÇLER YARIM KALDI, BURUK AYRILIYORUM

Başarıları doyasıya kutlayamadan şehirden ayrıldığını söyleyen Şumudica, ”Hala sabah kalktığımda arabamla kulübe doğru gitmeyi hayal ediyorum. Buradaki görevimi tamamladım ama içimde burukluk var. Bu ailenin parçası olan her bir üyeyi çok seviyorum.” şeklinde konuştu.

Şumudica konuşmasının sonunda Türkçe ‘Güle güle Gaziantep’ sözleriyle veda etti. 49 yaşındaki Romanyalı teknik adam Gaziantep FK kulübünü 18 ay çalıştırdı.