Şaka gibi: Lucescu istifa kararından vazgeçti

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’de teknik direktörlük görevine getirilen ve dört gün sonra istifa eden Mircea Lucescu, kararından vazgeçti.

Dinamo Kiev Kulübü tarafından yapılan açıklamada, taraftarın kendisine gösterdiği tepki nedeniyle görevi bırakma kararı alan Lucescu’nun, kulüp başkanı Igor Surkis ile görüşmesi sonrası takımda kalmaya karar verdiği duyruldu.

Kulübün facebook sayfasından yapılan paylaşımda, Lucescu ie Surkis arasındaki yazışmalara yer verildi. Yazışmalara göre, başkan Surkis’in Lucescu’ya hitaben, “Bazı taraftarların duyguları, sizin liderliğinizde yeni zorluklara hazır bir ekibin geleceği için belirleyici faktör olamaz. Dinamo’nun görkemli tarihini yazmaya birlikte devam edeceğiz.” ifadelerini kullanıyor.

74 yaşındaki Rumen teknik adam ise cevaben, “Sizin desteğiniz olmadan bunu yapmaya hazır değildim. Korktuğum tek şey kulüp için zorluk çıkarmaktı. Sizinle birlikte önemli sonuçlar elde edeceğimizden eminim. Salı günü Kiev’de görüşmek üzere.” ifadelerini kullandı.

Geçen perşembe Dinamo Kiev’le sözleşme imzalayan Lucescu, fanatik taraftarların Shakhtar dönemini hatırlatarak Rumen teknik adama karşı çıkması üzerine dün görevi bırakmıştı.