CEZAEVİ ZİYARETİ ÇIKIŞI KAMYON ALTINDA KALARAK CAN VERDİ

64 yaşındaki Hacer Atasever kızlarıyla birlikte, Hizmet hareketinden olduğu için tutuklanan avukat damadı Halil Özcan'ı ziyaret gelmişti.

Kütahya’da cezaevi yolu, mahkum yakını için ölüm yolu oldu. Kızlarıyla tutuklu damadını ziyaret eden Hacer Atasever, cezaevi önünde kamyon çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Kütahya E tipi cezaevi önünde cuma saatinde meydana geldi. Hacer Atasever (64), Hizmet hareketine yönelik soruşturmada tutuklanan avukat damadı Halil Özcan’ı ziyaret etti. Kapalı görüş sonrasında kızlarıyla cezaevinden çıkan Atasever, karşıdan karşıya geçmek isterken hızla gelen kamyonun altında kaldı.

İLK MÜDAHALE TUTUKLU YAKININDAN

Kendi bir tarafa bavulu bir tarafa savrulan Atasever’e ilk müdahaleyi, cezaevine ziyaret için gelen iki hemşire yaptı. Gelen ambülansla hastaneye kaldırılan Atasever, kurtarılamadı. Kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

YAYA GEÇİŞ BUTONLARI ÇALIŞMIYOR

Kazayı gören diğer mahkum yakınları, aynı yolda defalarca kaza yaşandığına dikkat çekti. Daha önce cezaevi önünde yayaların karşıya rahat geçebilmesi için butonla çalışan trafik ışıklarının faal olduğunu kaydeden görgü tanıkları, butonların çalışmadığını söyledi.