Ahmet Maranki’den 24 Haziran Öncesi Kan Donduran Sözler: “Belgrad Ormanı’na Gömdüklerimizi Çıkarırız”

Bitkisel tedavi yöntemleriyle tanınan Ahmet Maranki, Akit TV’nin canlı yayınlanan ‘Bilgi Savaşları’ programında 24 Haziran seçimleriyle ilgili iç savaş tehditi açıklaması yaptı.
Seçimlerden bir gün sonrasını işaret eden Maranki, “Bu spekülasyonlar tamamen sunidir. Biz onun için her doğruyu her yerde söylemeyeceğiz. Kan ağlıyor içimiz. Ama bizim şayet aksi olursa gidecek hiçbir yerimiz yok. Benim umudum kaf dağının arkasında 25 Haziran’da” dedi.
Seçimleri iktidarın kazanamaması halinde ise Maranki şöyle devam etti:  “Olmadı artık Belgrad Ormanı’nda bir ağacın altında talim şeyimizi oraya gömdük. Çıkaracağız sokağa artık ‘Bismillahirrahmanirrahim’ deyip…”
Programın sunucununun “O kadar da değil de…” diye itiraz etmesi üzerine Ahmet Maranki, “Ama şimdi adam sana topla saldırıyor, senin tüfeğinle saldırıyor. Tankınla atıyor kardeşim. Gerektiğinde bu millet ona hazır…” diyerek açıklamalarını sürdürdü.
Maranki’nin bu sözleri sosyal medyada da büyük tepki çekerken, birçok kullanıcı 24 Haziran öncesi infial yaratabilecek olan bu sözler nedeniyle savcıları göreve çağırdı.


https://twitter.com/kacsaatoldunet/status/999549023798243328