Răzvan Lucescu Paok’la Devam Dedi

Türk milli takımı teknik direktörü Mircea Lucescu’nun oğlu Răzvan Lucescu, başarılı geçen sezonun ardından PAOK Selanik takımıyla devam kararı aldı.
Bu sezon PAOK Selanik’e tarihinde ilk kez Yunanistan Kupası’nı kazandıran Romanyalı teknik adam, takımdan ayrılacağı söylentilerine son noktayı koydu. Cumartesi yaptığı basın toplantısında, takımıyla bir sezon daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan Răzvan Lucescu, ‘’Mucizevi oyunculardan kurulu bir ekiple çalışmak benim için de önemli.’’ ifadelerini kullandı.
Sezon başında PAOK takımının başına geçen Lucescu, başarılı bir yıla imza attı. Olimpiakos ve AEK Atina maçlarında çıkan olaylar nedeniyle 6 puanı silinmesine rağmen PAOK Selanik, ligi ikinci sırada tamamladı. PAOK, finalde AEK Atina’yı yenerek tarihinde ilk kez Yunanistan Kupası’nı müzesine götürdü.
BABASININ ESKİ TAKIMI TALİP OLMUŞTU
Razvan Lucescu’nun adı son günlerde babasının uzun yıllar çalıştırdığı Shakhtar Donetsk için geçmişti. Lucescu’ya, İtalya ve Türkiye liglerinden de teklif gelmişti. 3 yıl Skoda Xanthi takımını çalıştırdıktan sonra PAOK’un başına gelen Romen teknik adam, yeni kulübüyle bir sezon daha devam etme kararı aldı.
PATRON KESENİN AĞZINI AÇTI
Bunun üzerine kulüp başkanı İvan Savvidis, Răzvan Lucescu’ya gelecek sezon için limitsiz bütçe önerdi. Oyuncuları da unutmayan rus işadamı, puan silinmesi nedeniyle şampiyonluk hedefini yakalayamayan takıma, vaat ettiği primi dağıttı.
49 yaşındaki Răzvan Lucescu, Romanya birinci lig ekiplerinden Rapid Bükreş’in kalesini korumuş, jübilesini yaptıktan sonra aynı takımda antrenörlük yapmıştı. Romanyalı teknik adam, 4 yıldır Yunanistan liginde hocalık yapıyor.