Aile Boyu Zulüm: Aynı Aileden 3 Tutuklu, Baba, Eşi ve Kızları…

Hizmet Hareketi’ne yönelik süren cadıavının her gün yeni mağdurları ortaya çıkıyor. Karaman’da bir aileden  üç kişi, anne, baba ve kızı tutuklu. Üstelik üçü de sağlık sorunu yaşıyor. Ahmet K. 54 yaşında.20 aydır tutuklu ve şeker hastası. Buna rağmen insülin iğnesini düzenli alamıyor. İşyerleri zorla kapatılmış, 400 bin lira borcu var diyerek evine ve iş yerine haciz konulmuş.
VERTİGO HASTASI EŞİ DE CEZAEVİNDE

Eşi Aysel  K. 53 yaşında o da 8 aydır tutuklu. Aysel hanım vertigo hastası. Günde iki kez bayılıyor. Cezaevinde geçirdiği kaza nedeniyle eline 15 dikiş atılmış, iki parmağının hissini  kaybetmiş. Aysel Hanımın annesi de bakıma muhtaç bir kanser hastası.  Ahmet K. Ve Aysel K. Çiftinin üniversite öğrencisi kızları Beyza K. da 7  aydır tutuklu.

21 yaşındaki Beyza K. İle ilgili ortada  bir iddianame dahi yok. Ne ile suçlandığını bilmiyor. Mahkemeye çıkmadı. O da cezaevinde düşme sonucu omuriliği çatlamış bakıma muhtaç bir tutuklu.  Arkadaşları Twitter’de ve diğer sosyal medya kanallarında Karaman’daki yetkililere sesini duyurmaya çalışıyor.