Akın İpek’ın Gasp Edilen Dedesinin Evine Müsiad Yerleşti!

15 Temmuz öncesi kayyım atanan ve sonra TMSF’ye devredilen Koza İpek Holding’in sahibi Akın İpek, dedesinin Kahramanmaraş’taki evinin de bu süreçte gasp edildiğini söyledi. Söz konusu ev Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) hukuksuz birşekilde verildi. Aileye ait eşyalar da dışarı atıldı.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan İpek, “Rahmetli Gazi Hamdi dedemin Kahramanmaraşta’ki 95 yıllık evi… Hacı Annem de hatırası çoktur. Eşyalarını dışarı atıp kendileri yerleşmişler… Hacı Annemin elini uzatmadığı yoksul yoktur. Yaptırdığı Okullar Camiler de orada duruyor. Yakıştımı bu iş Kahramanmaraş’a Ede ler…(Abi veya kardeş)” dedi.

Dedemin zorla el koydukları evine yerleşmişler…
MÜSİAD ın giriş sayfasında kim oldukları ve değerlerinin yazılı olduğunu söyleyen Akın İpek, “Aralarında tanıdıklarımda var. Kahramanmaraş’ta rahmetli gazi dedemin zorla el koydukları evine yerleşmişler… Söyledikleriniz ile değil kardeşim, yaptıklarınızla anılacaksınız.” ifadesini kullandı. İpek ayrıca, “MÜSİAD ın hassasiyet sahibi üyeleri arasında; Kadın yaşlı çocuk yüzbinlerce insanın canı çok fena yandı, hayatı mahvoldu… Yarın Allah a cc hesap vereceğiz… Hiç olmaz ise bu yanlış işlere ortak olmayalım diyen yok mu…” diye sordu.