Hatun Ana’nın Çıkarıldığı Mezara Türkiye’yi Gömün Gitsin!

CEM MORA

– 80 yaşındaki bir kadının cenazesinin mezardan çıkarılmasına ses çıkarmamız için olayın illa Arakan’da mı yaşanması gerekiyor? Utanç verici.
– Bu hdpkk duyarı nedir ya. Ben bu toprağa gömülmesini hazmedemeyen milyonlarca Türk’ten biriyim. Sizin amacınız nedir?
– Gavur dahi olsa bir cenaze gelirken ayağa kalkıp yönünü ona doğru dönen bir peygamberin ümmetiyiz. Kinimiz ideolojilerinedir, ölülerine değil.

“80 yaşındaki bir kadının cenazesinin mezardan çıkarılmasına ses çıkarmamız için olayın illa Arakan’da mı yaşanması gerekiyor” sözlerine gelen tepkilere bakınca, bunlar “Islahları mümkün değilse..” sınıfı olmalı diyorsunuz.

– Bana fazla geliyor kusura bakmayın. Her gün dinime, soyuma küfreden insanların benim toprağımda rahatça yaşamaları, rahatça ölmeleri…
– Senin avradını ….yim ben.
– Şerefini ….yim ben senin. Bir de dinime küfür ediliyolar diyor. Senin ataların şaman ayini yaparken adamlar müslüman olmuşdu çoktan. ..k kafalı.
– Kimmiş la onlar bi söylesene. Mal mal konuşuyorsun. Bomboş bi beynin var. Anca, küfür et.
– Bu yorumun altına gelen kafatasçı yorumlar öyle iğrenç ki… Maide suresi 8. ayet hepinize cevap olsun. Yazıklar olsun!
– Bir kavme olan kininiz sizi adaletten ayrılmaya sevk etmesin.
– Taybet anayı öldürüp cenazesini 8 gün güneş altında çürümeye terk ederken susmayacaktınız…
– Müslümanlar maalesef sadece kendilerine yapılan haksızlığa tepki verecek ahlakta şu an. O da ne tepkiyse işte, Arakan’da, Gazze’de verdiğimiz.
– O zaman bi zahmet bu insanlar için de sesinizi çıkarın. Bu insanlar daha yaşıyor!
T
a
– Sen ne ayaksın lan Adem! Geçen ay da yalan habere Şemdinli Şapatan köyünde köylüler işkenceye uğradı yalanına çanak tuttun. Adam olun, adam…
– PKK terörist cenazesini savunma, yazıklar olsunu senin gazeteciliğine. Bu ülkede bir vatan evlatları var, bir de vatan haini evlatları…

– Gömdürmemek, “Allah’ın huzuruna çıkamaz, bize hesap vermeli!” gibi bir tağuti refleks gibi geldi bana. Bunlar temizlenmeli. Tağut olunmamalı.
– Boşveer Adem, yarın unutur, siyasi erke methiye dizersin yine. Sizin yüzünüzden deizm ve ateizm hızla yayılıyor.
– Sabahı beklemeden kime, kimlere karşı algı yapmaya çalışıyorsun?
– İslami de, insani de, doğru da değil.
– Arakanlılar ile PKK’lıların anası arasında fark var diye düşünüyorum.
– Sıktın ama ya, amacın ne senin?
– Vatana ihanet eden pisliklerin gömülmesi dinen caiz değildir! Çukura gömülüp yeri düz edilir! Kör kuyu varsa içine atılır! Sen neden bahsediyon?

O gemide olsa da, bir an vicdanının sesini dinleyen ve bunu 140 karaktere sığdırıp, “80 yaşındaki bir kadının cenazesinin mezardan çıkarılmasına ses çıkarmamız için olayın illa Arakan’da mı yaşanması gerekiyor? Utanç verici.” sözleriyle paylaşan hızlı İslamcı Adem Özköse’ye gelen tepkiler, diğer cümleler.
Bir zamanların sulu gözlü akil siyasetçisi Bülent Arınç’ların sustuğu, bağrında ağlayacak anne aramak için Filistin senin, Afrika benim gezen Ahmet Davutoğlu’ların lal kesildiği, 80 milyonun ekseriyetinin teveccühüyle yüce makamı yıllarca temsil eden Abdullah Gül’lerin -Şampiyonlar Ligi maçını atlamazken- duyarsız kaldığı bir gecede bir İslamcı nasıl olmuşsa vicdanının sesini dinlemiş.
Evet, bugüne kadar, sokak ortasında günlerce bekletilen cenazelerden söz etmemiş. Annelerin buzdolabında yavrularını sakladığı acılara değinmemiş. Hastane kapılarında bebekleriyle beraber gözaltına alınan annelerden hiç ama hiç görmemiş. Hapishanelerde bebeğiyle aynı karavanayı paylaşan kadınları gündemine bile almamış henüz ama…
Dün gece bütün becerileri köşeli sözler söylemeyerek hükümete yakın medyada bir köşe kapmak olan kadınlı-erkekli müseccel yazarların bir Kabataş yalanının etrafında koro olduğu ve aynı başlıkla çıktığı güruh gibi yapmamış.
Peygamber eşlerinin ve annelerinin kıssalarını yayımlayarak camiada yer edinen, başıyla birlikte gözleri ve kalbi kapalı ‘sözde kadın yazarlar’ın yüzünü döndüğü bir dönemde bu kez ‘aman sende’ dememiş…
80 yaşında vefat eden ve bu dünya ile bedensel ilişkisini kesen bir annenin cenazesine yapılan saldırının doğru olmadığını hatırlatmış.
Ve ağzının payını almış.
Özköse’ye gelen tepkileri alt alta toplayın, çürümeyi göreceksiniz.
Ölümün bile ‘nasihat’ olmadığı bomboş ruhlar galerisinde gezeceksiniz.
Bunlar İmam Hatip hocalarının tekerleme gibi söylediği ve son cemaat mahfilinden bile gür sedaların yükseldiği, “Islahları mümkün değilse, kahr-u perişan eyle” sınıfı olmalı.
O halde, bir gece yarısı mezarından çıkarılan Hatun Ana’nın mezarını kapatmayın.
Bütün garabetleriyle, hastalıklı halleri ve utanmazlığıyla İslam’dan, insanlıktan, ahlaktan, vicdandan nasibini almayan arsızları bütün o saçma çürümüş değerleriyle birlikte gömün gitsin..


Kaynak: http://www.kronos.news/tr/hatun-ananin-cikarildigi-mezara-turkiyeyi-gomun-gitsin/