Arad’ta 6 Ay Önce Ölen Kadının Cesedi Bulundu

Romanya’nın kuzey batı bölgesinde yer alan Arad’ın Zărand köyünde ikamet eden 62 yaşındaki bir kadının cesedi bulundu. Yapılan incelemede kadının 6 ay önce hayatını kaybettiği açıklandı.
arad
Köydeki komşuları, mart ayından beri kendisini görmediklerini ifade ederek, kadının Timişoara’da yaşayan kızı dışındaki bütün yakınlarının da çalışmak için İtalya’ya gittiklerini ve arayan soran kimsesinin olmadığını belirttiler.
Arad Polis Sözcüsü Lorena Pîrvulescu, evde 6 aydır yakınlarından kimsenin yaşlı kadını ne sabit ne de cep telefonu ile aradığını belirterek, “Olay, bu Pazartesi günü Timişoara’daki kızının annesini merak ederek köydeki evini ziyaret etmesi ile ortaya çıkıyor. Annesinin evde yatağında çürümeye başlayan cesedi ile karşılaştıktan sonra durumu hemen 112 acil servise bildiriyor.” açıklamasını yaptı.
Pîrvulescu, yaklaşık 6 ay önce hayatını kaybeden kadının vücudunda yaptıkları otopside herhangi bir şiddet ve saldırı belirtisine rastlamadıklarını ancak ölüm nedeni ile ilgili incelemelerinin devam ettiğini kaydetti.