Hizmet Okullarına ‘Toplum Huzuruna Katkı’ Ödülü

Tayland’ın en prestijli ödüllerinden biri olan ‘Yılın Yöneticisi’ ödülü,  toplum huzuruna verdiği katkıdan dolayı Türk okullarına verildi.   
Tayland’ın başkenti Bangkok’da Tay Sosyal Vakfı tarafından her yıl düzenlenen ‘Yılın Yöneticisi’ ödülüne Türk okullarının bağlı bulunduğu Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Civelek layık görüldü.
Ödül töreni başkent Bangkok’da bulunan Tayland Kraliyet Hava Kuvvetleri’nde gerçekleştirildi. 2016 Yılının Yöneticisi ödülünün sloganı bu yıl ise ‘Kral için Bir Milyon İyilik’ olarak belirlendi. Ödül sosyal, kamusal ve ulusal refahın gelişmesine katkı sağlamaya yönelik kurumları ve yaptığı işlerle ‘rol model’ olacak şirketler arasından seçildi.
Ülkenin en prestijli ödüllerinden biri olan ‘Yılın Yöneticisi’ ödülüne aday gösterilen binlerce kişiden sadece 150 yatırımcı ödüle layık görüldü. 150 kişiden sadece iki ‘yabancı yatırımcı’ ödül alabildi. Bunlardan biri de 1996 yılından beri ülkede hizmet veren Türk Okulları oldu. Marmara Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Civelek plaketini kraliyet özel danışma meclisi üyesi Chalit Pukbhasuk’un elinden aldı.
Okul, yaptığı hizmetler ve başarılarından dolayı, Tayland’ın en önemli ödülü ‘Kraliyet Üstün Başarı Ödülü’ne birden fazla kez layık görülmüştü. Okullar 2015 yılında gösterdiği başarılardan dolayı önümüzdeki ay düzenlenecek olan Kraliyet Üstün Başarı Ödülü töreninde bir kez daha ödülün sahibi olacak.
Ödül töreni sonrası toplu fotoğraf çekimi sonrası kraliyet özel danışma meclisi üyesi Chalit Pukbhasuk Marmara Eğitim Kurumları yöneticileri ile özel olarak bir aile fotoğrafı çektirdi ve kendisine ülkedeki okullar hakkında bilgi verildi. BANGKOK Muhabir Ajans