Trafikte bekleyen sürücülere armut ikramı jesti nasıl karşılık gördü?

Bran'da Romen bir hayırseverin, trafikte bekleyen sürücülere yaptığı ‘bedava armut ikramı’ jesti nasıl karşılık gördü?

Laura Tampa isimli Braşov’lu hayırsever bir kadın, turistik Bran bölgesinde (DN 73) yürütülen yol onarım çalışmaları sırasında oluşan uzun kuyrukta bekleyen sürücülerin ağzını tatlandırmak için bedava armut ikramında bulundu.

“SIRADA BEKLEYENLERİN ‘AĞIZLARI TATLANSIN’ DİYE..”

Geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen olayı sosyal medya hesabından paylaşan Tampa, yaşadığı deneyimi şöyle aktardı: “Yol çalışmaları nedeniyle inanılmaz araç kuyruğu oluşmuştu. Özellikle Petit Castel önünde onlarca dakika süren kuyruklar oluştu. Bölgeye seyahat amacıyla gelenlerin ağzını tatlandırmak için bahçemizden 1 sepet armut hazırladım. Ve yol kenarına ‘bedava, yolunuzu tatlandırmak için’ yazısı ile birlikte yazarak bıraktım. Ancak sürücüler tarafından inanılmaz bir jest gördüm. Yol sakinleşince akşama doğru sepeti almaya gittiğimde inanılmaz bir olayla karşılaştım.”

İYİLİĞE İYİLİKLE KARŞILIK VERDİLER!

Kadının örnek davranışı yoldan geçenler tarafından takdir edilirken, bazıları da bu jeste karşılık armut sepetine para bırakarak göstermiş.

BIRAKILAN PARA ARMUTLARIN DEĞERİNİ AŞTI

Armut sepetini almaya gittiğinde 1,5 ve 10 leylik banknotlar halinde toplam 62 lei para görünce şok olduğunu belirten hayırsever kadın, “Bırakılan para miktarı sepetteki armutlardan çok çok fazlaydı. Bu beni çok etkiledi. Rüya gibi bir hafta sonuydu!.” yorumunu yaptı.