Futbol dünyası bu skandalı konuşuyor: Becali’nin 5 milyon euroya Katar’a sattığı oyuncunun transfer parası nasıl buhar oldu?

İşadamı Gigi Becali’nin patronu olduğu FCSB takımı, Katarlılara sattığı Florinel Coman’ın (26) transferi sırasında parayı bilgisayar korsanlarına kaptırdı!

FCSB’YE GÖNDERİLEN PARA BUHAR OLDU!

Futbol dünyası, Romanya’nın dev kulübü FCSB’nin buhar olan 5 milyon 250 bin euroluk transfer parasını konuşuyor.

Katar kulübü Al-Gharafa, FSCB’den forvet oyuncusu Florinel Coman’ı geçen 8 Temmuz’da kadrosuna kattı.

FCSB, bu transfer için tam tamına 5 milyon 250 bin euro bonservis bedeli kazanacaktı, ancak akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

KENDİ BİLGİLERİNİ KULÜBÜN BİLGİLERİ GİBİ GÖNDERDİLER

Vietnamlı hackerlar FCSB’nin e-posta hesabını hackledi. Hackerlar kulübün yerine kendi bilgilerini girerek transfer, banka ve fatura bilgilerini Al-Gharafa’a gönderdi. Bunun üzerine Katar ekibi parayı Vietnam’dan bir hesaba gönderdi.

Yaşanan skandal olay sonrası her iki kulüp FIFA’lık olurken Katar ekibi, “Biz parayı yolladık” diyerek kendini savundu.

BECALİ: “FİFA’YA ŞİKAYET ETTİM!

FSCB başkanı Gigi Becali ise Katar kulübüne tepki göstererek, “Ben anlamam. Bize para gelmedi. Beni değil sizi kandırdılar. Bize parayı gönderdiğinizi söylüyorsunuz ama parayı Vietnam hesabına yollamışınız. Biz gerekli bilgileri göndermiştik. Ben FIFA’ya şikayet ettim. Soruşturma başlatıldı. Bu para 31 Ağustos’a kadar gelmek zorunda. Artık bize cezası ile birlikte 6.25 milyon euro ödemek zorundasınız” dedi.