Sarhoş ve ehliyetsiz Türk sürücü faciaya neden oldu: 1 ölü, 7 yaralı

Lüks Maybach aracıyla saatte 170 km. hızla Traian köprüsünde tehlikeli bir sollama yaptıktan sonra 2 araca çarparak faciaya neden olan Umut Emre Nallı (29)’nın hem ehliyetsiz hem alkollü olduğu ortaya çıktı.

Hem ehliyetsiz, hem de alkollü araç kullanan Umut Emre Nallı (29) isimli Türk vatandaşı, Galați şehrinde büyük bir trajediye neden oldu: 1 ölü 7 yaralı.

LÜKS ARACIYLA BÜYÜK BİR TRAJEDİYE NEDEN OLDU

Emniyet yetkililerinin açıklamasına göre Nallı, 15 Şubat akşamı 200 bin euroluk lüks Maybach aracıyla saatte 170 km. hızla Traian köprüsünde tehlikeli bir sollama yaptıktan sonra 2 araca çarparak faciaya neden oldu. Kazada, Gabriela Prisăcaru (43), isimli kadın hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

EHLİYETSİZ SARHOŞ SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Olaydan sonra gözaltına alınan ve kanında (binde 1.3 promil alkol) olduğu tespit edilen Emre Nallı, çıkarılan ‘Anastasia Kanunu’ gereğince Galați Mahkemesi’nce tutuklandı. Nallı’nın 5 yıl hapis cezasıyla yargılanacağı açıklandı.

1 AY ÖNCE POLİSİ MAHKEMEYE VERMİŞ

Brăila Trafik Polisi’nin 18 Ocak’ta ehliyetine el koyduğu Nallı’nın IPJ Brăila’yı mahkemeye verdiği de ortaya çıktı. Sarhoş sürücünün, Galați bölgesinde otomotiv sektöründe faaliyet gösteren bir Türk işadamının oğlu olduğu açıklandı.