Başbakan Marcel Ciolacu, ABD vizesine başvurdu

Başbakan Marcel Ciolacu, ‘vize muafiyetini’ teşvik için ABD vizesi başvurusunda bulundu. Başuruda, kendisine ABD'nin Bükreş Büyükelçisi Kathleen Kavalec de eşlik etti.

Başbakan Marcel Ciolacu, Romanya’nın ‘Vize Muafiyet’ programına girmesine destek için ABD vizesi aldı. Ciolacu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, önümüzdeki dönemde seyahat etme niyetinde olmasa bile ABD vizesi alarak ret oranını yüzde 3’ün altına indirmeye yardımcı olmaya çalıştığını belirtti.

ABD BÜYÜKELÇİSİ REFAKETİNDE VİZE BAŞVURUSU YAPTI

Başbakan Ciolacu, ABD’nin Bükreş Büyükelçisi Kathleen Kavalec’in de kendisine eşlik ettiği vize başvuru paylaşımında, “ABD ile güçlü stratejik ortaklığımız var. ABD’ye vize alan Romenlerin arasına ben de katıldım. Amacım, ülkemizin ABD’nin ‘vize muafiyet’ programına girebilmesi için reddedilme oranının yüzde 3’ün altına düşürmektir.” dedi.

ŞARTLARI TAŞIYAN HERKESİ ABD VİZESİ ALMAYA ÇAĞIRDI

Şartları taşıyan bütün Romen vatandaşlarını ABD vizesi almaya çağıran Başbakan, “Birlikte, 2025’ten itibaren ABD’ye vizesiz seyahat etmesi hedefine ulaşabiliriz” dedi.

ROMEN VATANDAŞLARININ ABD’YE ‘VİZESİZ SEYAHAT’ HAZIRLIĞI

ABD’nin ‘vize muafiyet’ şartı için aradığı ‘vize başvurularının reddedilme oranının yüzde 3’ün altına düşürülmesi’ halinde 2025 yılından itibaren Romen vatandaşları bu ülkeye vizesiz seyahat edebilecek

https://www.facebook.com/CiolacuMarcel/posts/pfbid0PWaVyWSz99hoAcFcKXfZz4aZMezGFQ9Vdrv74dw7T3AJZKEq1kou4NJ1UX7n4ymxl