Hagi, Romanya’nın en zenginleri arasında

Romanya futbolunun efsane ismi Gheorhge Hagi, Capital dergisi’nin yayınladığı “en zengin 300’ listesinde 34 milyon euroluk servetiyle ilk 250 kişi arasında yer aldı.

Farul Constanța’nın sahibi ve teknik yöneticisi olan ünlü futbol adamı Gheorghe Hagi, Romanya’nın en zengin ilk 300 işadamı arasında yer aldı. Hagi, Capital dergisi’nin yayınladığı “2023 yılının en zengin 300’ kişisi listesinde 34 milyon euroluk servetiyle 250’inci sıradan listeye girmeyi başardı.

GAYRİMENKUL VE FUTBOL YATIRIMLARI VAR

Tahmini 34 milyon euro serveti olduğu belirtilen Hagi, Farul Constanța kulübünün ana hissedarı ve Köstence’de İaki otelin yanı sıra çok sayıda gayrimenkul yatırımına sahip.

ROMANYA’NIN EN ZENGİNLERİ DEDEMAN’IN PATRONLARI

Romanya’nın en zenginleri sıralamasında Dedeman mağazalarının patronları, Adrian ve Dragoș Pavăl kardeşler (3.2 milyar euro) servetleriyle 1’inci sırada yer alıyor.

İKİNCİ SIRADA ION TİRİAC GELİYOR

En zenginler listesinde ikinci sırada ise Romanya’nın eski seçkin tenisçisi Ion Tiriac (2,2 milyar euro’luk servetiyle sıralanıyor.

UIPATH YAZILIMIN KURUCUSU 3’ÜNCÜ SIRADA

İlk 3 arasında yer alan UiPath yazılım markasının kurucusu Daniel Dineș‘in tahmini mal varlığı ise 2,1 milyar euro olarak tahmin ediliyor.

TÜRKİYELİ İŞADAMI DA İLK 60 ARASINDA

Romanya’nın en zengin 300 kişisinin yer aldığı “Capital Top 300” listesinde Türkiyeli iş adamı Ömer Süsli de 150 milyon euroluk portföy varlığı ile 60’ıncı sırada yer aldı.