Milyarder işadamıydı, meteliğe muhtaç oldu

Bir zamanlar magazin dünyasında sıkça söz edilen bir isim olan milyarder işadamı Irinel Columbeanu, bütün servetini kaybedince yaşlılar evine sığınmak zorunda kaldı.

Romanya’nın ünlü milyarder işadamlarından Irinel Columbeanu (66) işleri ters gidince bütün servetini kaybetti. Beş parasız kalınca ailesinden ve çevresinden de kimse kalmadı.

SIĞINMA EVİNİN PARASI İÇİN YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU

Çaresiz kalınca Snagov Ghermaneşti’deki yaşlılar evine sığınmak zorunda kalan Columbeanu, şimdi buranın yaklaşık 3000 lei tutarındaki aylık masrafını ödeyebilmek için eski dostlarından yardım çağrısında bulundu.

DİĞER UMUDU DA EMEKLİLİK MAAŞINDA

“Fiță cu Adiță” programında başından geçenleri gözyaşları ile anlatan Columbeanu, bu yıl sonuna kadar bağlanacak emeklilik aylığına umutları bağladığını belirterek, “Şu anda emekli maaşım yok, yıl sonunda ilk emekli maaşımı alacağım. Ekim ya da Kasım ayında umarım.” diyor. Columbeanu’nun bir başka hedefi de yaşlılar evinde hayatını anlatacağı bir kitap yazmak.

1957, Ploiești doğumlu olan Columbeanu’nun inşaat sektöründe çok sayıda firması bulunuyordu.

Bir zamanlar magazin dünyasında sıkça söz edilen bir isim olan Columbeanu’nun babası da 7 yıl önce aynı yaşlılar evinde kalırken hayatını kaybetmişti.