Lucescu: “Beşiktaş’a değil, Afrika milli takımına karşı oynadık!”

Beşiktaş’taki Afrikalı oyuncu ağırlığına dikkat çeken Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Beşiktaş'a karşı oynamadık, Afrika Milli Takımına karşı oynadık.” dedi.

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, 3-2 yenildikleri Beşiktaş maçı sonrası hakem kararlarını eleştirdi ve siyah beyazlı takımdaki Afrikalı oyuncu ağırlığına dikkat çekerek “Bizim takımda 11 yerli futbolcu vardı. Beşiktaş’a karşı oynamadık, Afrika Milli Takımına karşı oynadık.” dedi.

LUCESCU’DAN İLGİNÇ AFRİKA ÇIKIŞI!

Beşiktaş maçı sonrası açıklama yapan Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, kendilerinin kulüpte yetişmiş 11 oyuncuyla sahaya çıktığını, Beşiktaş’ın ise çok sayıda Afrikalı oyuncuyla sahaya çıktığını belirterek, “Biz Beşiktaş’a karşı değil, Afrika Milli Takımı’na karşı oynadık” dedi. “Kulüpte yetişmiş 11 oyuncuyla onlara karşı oynamak çok zor” diyen Lucescu, “Oyuncularımızın tecrübesizliğinden faydalandılar ve goller attılar” ifadesini kullandı.

HAKEME TEPKİ GÖSTERDİ

Hakem kararlarını eleştiren Lucescu, “Hakemlere karşı bir tutumum olduğunu söyleyeceksiniz ama iptal olan golümüzde çizgiyi televizyondan gördüm. Oyuncumuz ofsaytta değildi. Beşiktaş’a verilen penaltıyı da sağduyulu bir hakem vermez. Bir takımla alay edemezsiniz. Bu kararlar bana biraz abartılı geldi. Ancak Avrupa kupalarında da en çok gol yiyen takımız sanırım” dedi.

Maç hakkında konuşan tecrübeli teknik adam, “İyi bir maç oldu. Gol atma şanslarımız oldu, hatalarımız oldu ancak hatalar her zaman olur. Mağlup olduk takımın rakibi domine etme becerisi beni memnun etti” ifadelerini kullandı.