Başbakan’dan başarılı Olimpiyatçılara ödül

Uluslararası Matematik ve Fizik Olimpiyatlarında Romanya’ya büyük sevinç yaşatan başarılı öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendiren başbakan Marcel Ciolacu, “Sizler gururumuzsunuz.” dedi.

Japonya’da düzenlenen Matematik ve Fizik Olimpiyatlarında elde ettikleri başarılarıyla Romanya’ya büyük sevinç yaşatan öğrenci ve öğretmenlerini Victorie Sarayı’nda kabul ederek ödüllendiren başbakan Marcel Ciolacu, “Sizler gururumuzsunuz. Ülkemizin sizlere çok ihtiyacı olduğunu unutmayın.” dedi.

CİOLACU: “ROMANYA’NIN SİZE ÇOK İHTİYACI VAR

Eğitim Bakanı Ligia Deca ile birlikte başarılı öğrencileri makamında kabul ederek tek tek tebrik eden başbakan Ciolacu, yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Sizler, Romanya eğitim sisteminin ve ülkemizin gururusunuz. Gösterdiğiniz olağanüstü çaba ve başarılar sayesinde; sıkı çalışmanın, özverinin ve yeteneğin performansa ve gelecekteki kariyeriniz için açık fırsatlara yol açtığını ispatladınız. Sizi hayalinizin peşinden gitmeye teşvik ediyorum ve eğitiminize nerede devam etmeye karar verirseniz verin, Romanya’nın sizlere ihtiyacı olduğunu unutmayın. Sizi, öğretmenlerinizi ve performans için ihtiyacınız olan tüm desteği sunan ailelerinizi içtenlikle tebrik ediyorum”

Romanya’ya büyük sevinç yaşatan başarılı öğrencileri makamında kabul ederek ödüllendiren başbakan Marcel Ciolacu, “Sizler gururumuzsunuz.” dedi.