Şok olay! Yaşlı adamı, ‘kaza yalanıyla’ dolandırdıktan hemen sonra kazada öldü!  

Kaza yalanıyla yaşlı adamı dolandırdıktan hemen sonra kazada öldü

Bistrita-Năsăud ilinde yaşlı bir adamın 10 bin lei parasını kaza yalanıyla çarpan dolandırıcı, olaydan hemen sonra yaşanan kazada feci şekilde hayatını kaybetti.

Lechinta yerel polis kaynaklarının yaptığı açıklamada, yaşlı adamın dolandırıldığı haberini aldıktan sonra polisin takibe aldığı 33 yaşındaki dolandırıcı, aracının devrilmesi sonrasında kazada hayatını kaybettiğini açıkladı.

KAZA YÖNTEMİYLE ÇARPTI, KAZADA ÖLDÜ

Polisin olayla ilgili açıklaması şöyle: “Nöbetçi ekiplerimiz, Sânmihaiu de Câmpie bölgesinde şüpheli bir arabayı takibe aldı. Maskeli sürücü, polisin ‘dur’ uyarısına aldırmayarak yoluna devam etti. Sürücü, bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybettikten sonra aracıyla araziye yuvarlandı. Olay yerinde hayatını kaybeden sürücü üzerinde yapılan aramada içerisinde 10 bin lei (2028 euro) bulunan zarf çıktı.”

PARALAR YAŞLI ADAMA İADE EDİLDİ

Emniyet yetkilileri, kazada ölen kişinin, 9 Aralık akşamı Sânmihaiu de Câmpie’deki 80 yaşındaki yaşlı bir adamı arayarak, oğlunun kaza geçirdiği yalanıyla 10 bin lei’ini aldığının tespit edildiğini kaydetti. Paraların yaşlı adama iade edildiği belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.