Bran Kalesini kiralayan Elon Musk, Cadılar bayramını özel misafirleri ile geçiriyor

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk, Cadılar Bayramını 140 özel misafiri ile birlikte efsanelere konu olan Kont "Drakula'nın Bran Şatosunda kutluyor.

Dünyanın en zengin iş insanı Elon Musk ve 140 özel misafiri Cadılar Bayramını Transilvanya’daki Bran Kalesinde geçiriyor. Musk, partiye Angelina Jolie, PayPal kurucusu Peter Thiel, Google kurucusu Sergey Brin gibi ünlü milyarder ve yıldızları da ağırlıyor.

TVR’de yer alan habere göre, özel parti, Bran Şatosu’nun avlusunda özel olarak düzenlenmiş bir çadırda gerçekleşiyor.

Tesla’nın kurucusu ve Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk Romanya’ya geldi. Musk, Amerika’nın en etkili 140 milyarder dostlarıyla Cadılar Bayramı partisi (Halloween) için bu geceyi Drakula Kalesi (Bran)’ı geçiriyor.

İLK GÜN POİANA BRAŞOV’U GEZDİLER

Romanya’ya gelen Musk ve misafirleri bir gün önce Braşov’un Poiana turistik bölgesinde geçirdi. Braşov’da büyük bir hareketlilik yaşandı.

Onlarca özel otomobil, minibüs ve limuzin misafirleri gezdirdi. Ünlü iş adamı, misafirleri ile buradaki bir İtalyan restoranda yemek yedi. Hem terasta hem de restoranın içinde birkaç saat geçiren ünlüler daha sonra partinin verileceği Bran Kalesine geçtiler.

“Kont Drakula’nın şatosu” olarak da bilinen Bran Kalesi, Braşov’a 30 kilometre mesafedeki turistik bölgede yer alıyor.

MUSK VE MİSAFİRLERİ BRAN ŞATOSUNDA

Google, PayPal, Space X ve Gigafund gibi şirketlerin kurucuları ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Angelina Jolie gibi dünya sinemasının ünlü yıldızlarını da yanına alan Elon Musk, Cadılar Bayramı gecesini Kazıklı Voyvoda olarak bilinen Vlad Țepeș’in kalesi Bran kalesinde geçiriyor.

ROMANYA’NIN EN İYİ 12 MUTFAK ŞEFİ GÖREVLENDİRİLDİ

Tesla ve Twitter’in sahibi Musk’ın özel konukları için kiralanan Bran Şatosu’ndaki partiye davetli özel misafirlerin ziyafetlerini Romanya’nın en iyi 12 mutfak şefi hazırlıyor.