Hagi, jübile maçında Mutu’ya gol sevinci yaşattı!

Galatasaray'ın efsane yıldızlarından Gheorghe Hagi, Adrian Mutu'nun jübile maçında sahaya çıkarken yine yeteneklerini ispatladı. Cluj’da düzenlenen ve 3-3 berabere biten maçta duygusal anlar yaşandı.

Bir dönem Avrupa’nın en gözde futbolcularından olan Adrian Mutu (43) için jübile maçı düzenlendi. Cluj’da yapılan maçta Romanya ve dünya futbolunun eski yıldızları yeniden yeşil sahaya ayak bastı. Futbolseverler, mücadelede forma giyen Galatasaray’ın efsane futbolcusu Gheorghe Hagi’nin sahadaki müthiş performansını konuşuyor. 57 yaşındaki eski futbolcu özellikle Adrian Mutu’ya yaptığı asistle izleyenleri büyüledi. Hagi, Galatasaray forması giyerken Monaco filelerini havalandırdığı unutulmaz golün benzerini de denedi.

DÜNYA YILDIZLARI MUTU İÇİN SAHAYA ÇIKTI

Romanya ve Dünya Yıldızları arasında oynanan maçta Romanya’nın teknik direktörlüğünü Gheorghe Hagi yaparken, Dünya Yıldızları’nda teknik direktörlük koltuğunda Cesare Prandelli oturdu. Trezegeut, Luca Toni, Makalele, Cannavaro, Ilie ve Mutu gibi efsane futbolcuların forma giydiği maçta Hagi fırtınası yaşandı.

ŞOV YAPAN HAGİ, YILLARA MEYDAN OKUDU

Romanya yıldızlarının teknik direktörlüğünü Hagi yaparken, aynı zamanda oyuncu olarak da sahada yer aldı. 10 numarayı giyen 57 yaşındaki eski futbolcu, Mutu’ya yaptığı klas asistle sosyal medyayı salladı. Sol ayağıyla hâla doğru zamanda adrese teslim pas atan Hagi, “Form geçici, klas kalıcıdır.” dedirtti. Efsane futbolcu karşılaşmada ayrıca Galatasaray forması giyerken Monaco filelerini havalandırdığı gol denemesi yaptı. 3-3 dostlukla biten maçta duygusal anlar yaşandı.