Dinamo Bükreş’in Arnavut asıllı eski forveti Elis Bakaj, dönerci oldu!

Dinamo Bükreş’in Arnavut asıllı eski forvet oyuncusu Elis Bakaj (34), 4 ay takımsız kaldıktan sonra dönercilik sektörüne girdi.

Dinamo Bükreş’in Arnavut asıllı eski forvet oyuncusu Elis Bakaj (34), 4 ay takımsız kaldıktan sonra dönercilik sektörüne girdi. Bakaj, Pipera ve Titan’da açtığı döner fast food zinciriyle sektöre iddialı girdi.

Ocak ayında Rusya’nın Ukrayna işgali nedeniyle Belarus ‘Rukh Brest’ ile yollarını ayırdıktan sonra takım arayışına giren Elis Bakaj, eski takımı Dinamo Bükreş ve diğer takımlardan herhangi bir teklifi alamayınca fast food sektöründe karar kıldı. İlk etapta temsilciliğini aldığı ‘Shaormeria Băneasa’nın Bükreş’te iki şubesini açarak iş dünyasına hızlı adım attı.

‘4 AYDA YENİ EKİBİM OLDU!’

Yeni sektörüyle ilgili açıklamalarda bulunan Elis Bakaj, “Benim için yeni bir alan. Hayatım boyunca futbol oynadım ve bu iş, daha önce düşünmediğim bir şeydi. Ama hayatta ne olacağını asla bilemezsin. ‘Șaormeria Băneasa’ 15 yıllık tanınmış bir marka. Pipera ve Titan’da 2 şube açtım. İyimserim, her şeyin iyi olacağını düşünüyorum. Dört ay oldu bir ekibim oldu. Hayatım, geleceğim, ailemin geleceği için bir şeyler yapmayı ve bunun iyi bir yatırım olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Dinamo Bükreş, orta saha oyuncusu Elis Bakaj’ın da yer aldığı ekibiyle 2011-2012 sezonunda Romanya Kupası’nı kazanmıştı. Futbola veda etmediğini belirten ünlü futbolcu, iyi bir teklif geldiği takdirde sahalara döneceğini vurguluyor.