En kısa basın toplantısını yapan Hagi’yi çıldırtan olay!

Hagi, FC Argeş Piteşti'yi deplasmanda 2-0 yendikleri maçın ardından basın toplantısında yeterli basın mensubu göremeyince sinirlendi ve en kısa basın toplantısını düzenledi. Hagi, “İyi günler, geldim, teşekkürler ve gidiyorum!..” diyerek toplantıyı terk etti.

Farul Constanta Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, FC Argeş Piteşti’yi deplasmanda 2-0 yendikleri maçın ardından basın toplantısında yeterli basın mensubu göremeyince sinirlendi ve en kısa basın toplantısını düzenledi. Hagi, “İyi günler, geldim, teşekkürler ve gidiyorum!..” diyerek toplantıyı terk etti.

Romanya Ligi’nde Hagi’nin çalıştırdığı Farul Constanta-FC Argeş Piteşti maçı sonrası ilginç anlar yaşandı. Farul Constanta’nın 2-0 kazandığı maç sonrası teknik direktör Gheorghe Hagi, basın toplantısı için mikrofonların karşısına geçti. Ancak karşısında az sayıda basın mensubu görünce sinirlenerek konuşma yapmadan odadan ayrıldı.

Bunun saygısızlık olduğunu belirten Hagi, “Bu nedir? Bu şekilde olmaz, böyle yapamazsınız. İyi günler, Geldim, teşekkür ediyor ve gidiyorum!” diyerek basın toplantısını terk etti.

Stat çıkışı kendisini karşılayan taraftarlara imza verirken bir grup gazetecinin ortaya çıkmasına da sinirlenen ünlü teknik adam, “Şimdi mi geliyorsunuz? Biz niçin buradayız? Lütfen biraz saygı gösterin” diyerek sert çıktı.