Ünlü futbol adamı Lucian Sânmărtean’dan doğum gününde Ukrayna’ya anlamlı bağış çağrısı

Romanya’nın ikinci Hagi’si olarak kabul edilen emektar futbolcu Lucian Sânmărtean, 42’inci yaş gününü düzenlediği yardım kampanyası ile Ukrayna yararına bağşladı.

Romanya’nın ikinci Hagi’si olarak kabul edilen emektar futbolcu Lucian Sânmărtean, 42’inci yaş gününü düzenlediği yardım kampanyası ile Ukrayna yararına bağışladı. Ünlü futbolcu, hayranlarından Ukrayna için düzenlenen yardım kampanyasına destek olmaları çağrısında bulundu.

UKRAYNA MAĞDURLARINA DESTEK ÇAĞRISI

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrasında yaşanan insanlık trajedisi mağdurlarına Romanya’daki bütün kesimlerle birlikte spor camiası da destek olmaya çalışıyor. Örnek kişiliğiyle tanınan ünlü futbol adamı “Împreună pentru Ucraina.”  kampanyasına destek olmaları çağrısında bulunarak şu ifadelere yer verdi: “Merhaba dostlar. Tüm sevdiklerimle birlikte 42 yaşımda olmaktan mutluyum. Ama Ukrayna’daki komşularımızın çok zor günler geçirdiğini unutamıyorum. Bu yüzden doğum günümü bağışlamaya karar verdim. Hepinize teşekkür ediyor, sizleri birlikte iyilik yapmaya davet ediyorum!” dedi.

Büyük ilgi gören çağrıya ülkenin dört bir tarafında destek mesajları yağdı.