Covid’ten hayatını kaybeden 33 yaşındaki aşı karşıtı genç kadının son sözleri: “5 dakika bile annesiz kalmayan bir çocuğum var!”

Buzău'da aşı olmadığı için hayatını kaybeden 33 yaşındaki genç annenin son mesajı yürek burktu: "Güzel bir ailem, 5 dakika bile annesiz kalmayan bir çocuğum var!"

Buzău’da yakalandığı Covid’ten dün hayatını kaybeden aşı karşıtı Cristina S. isimli kadın, ölmeden önce sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında dostlarına koronayı ciddiye almalarını ve acilen aşılarını yaptırmaları çağrısında bulundu.

İlk olarak 20 Ekim tarihinde solunum problem nedeniyle Buzău hastanesine kaldırılan genç kadının yapılan covid testleri pozitif çıktı. Ardından tedavisini sürdürmek istediği evine geri döndü. Ancak Cristina’nın sağlığı her geçen gün kötüleşmeye devam edince 28 Ekim tarihinde hastanenin koronalı yoğun bakım servisine (ATI) kaldırıldı.

Adevarul gazetesinde yer alan habere göre Hastane yetkilileri, hastanın yoğun bakım servisine geldiğinde durumunun ağır olduğunu, yapılan tüm çabalara rağmen hastanın 31 Ekim tarihinde hayatını kaybettiğini açıkladı.

SON MESAJINDA DOSTLARINA AŞI ÇAĞRISI YAPTI

Geride 5 yaşında bir çocuk bırakan Cristina S., yoğun bakım servisindeyken sosyal medya hesabından paylaştığı son mesajında, tanıdıklarına koronayı ve aşıyı ciddiye almalarını tavsiye ederek, hiç annesiz kalmamış küçük çocuğuna ve ailesine geri döneceğini umut ediyordu.

Aşı yaptırmadığı için hayatını kaybeden 33 yaşındaki Cristina S.’nin sosyal medya hesabından paylaştığı son sözleri şöyleydi: “Bir saniye bile durmayın. Hemen gidin aşınızı olun. Hayatınızın kıymetini bilin. Aşıya karşı olan insanların peşine takılmayın. Covid’e yakalanmadan önce hastalığa hiç inanmadım, aşıdan korktum. Ancak şimdi tüm gücümle savaşıyorum. Evde güzel bir ailem, annesiz 5 dakika bile durmayan bir çocuğum var. Tanrı’nın yardımıyla bu ağır hastalığı da atlatacağıma inanıyorum..”