UEFA Avrupa Ligi’nde elenen CFR’de kaos: Teknik direktör Şumudica tesislere alınmadı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Kızıl Yıldız'a 2-1 yenilerek elenen CFR Cluj'da teknik direktör Marius Sumudica'nın görevine son verildi. Şumudica, antrenman için geldiği tesislere alınmadı.

Avrupa Ligi play-off turunda Romanya temsilcisi Cluj’un Kızılyıldız’a elenmesi sonrasında, teknik direktör Marius Şumudica‘nın görevine son verilirken, antrenman için gittiği tesislere alınmadı.

5 ay önce Cluj’la anlaşan Marius Sumudica’nın, Kızılyıldız’a elenmelerinin ardından görevine son verildi.

CFR Cluj Kulübünün sahibi Ioan Varga’nın takımın elenmesinden sonra başkan ve diğer yöneticileri dövdürdüğü de ileri sürüldü.

300 BİN EURO TAZMİNAT ÖDENECEK

Başkan Marian Copilu‘nun da kulüple ilişiğinin kesildiğini açıklayan kulüp patronu Ioan Varga’nın Şumudica’nın yerine Dan Petrescu’yu getireceği açıklandı. Bu arada Varga’nın Marius Şumudica ile olan anlaşmasını feshederek takımdan kovması kendisine pahalıya mal olacak. CFR patronunun Şumudica’ya şu ana kadar olan borçları ile birlikte 300 bin euro’luk bir tazminat ödemek zorunda kalacağı belirtiliyor.

ŞUMUDİCA TESİSLERE ALINMADI

Aracıyla tesislere gelen Sumudica, içeri alınmadı. Kovulduğunu öğrendikten sonra şaşırarak sitem eden Şumudica, bir süre telefonuyla yöneticilere ulaşmaya çalıştı. Ancak, takımdan kovulmasının ciddi olduğunu öğrenince tesisten ayrıldı.

CFR kaynaklarına göre Şumudica’nın daha sonra oyuncularıyla stadın yanındaki otoparkta buluşup toplantı yaptığı açıklandı.

Cluj, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk maçta 4-0 yenildiği Kızılyıldız’a evinde de 2-1 yenilerek, kupaya veda etmişti.

Şumidica, CFR Cluj’daki görev süresince ligde 6’da 6 yapmış, çıktığı toplam 15 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet yaşamıştı.