Ploiești’yi şok eden olay: Anne, facebook’ta eğlenirken ikiz çocukları 10’uncu kattan düşerek hayatını kaybetti

Ploiești’nin en hareketli Republicii Bulvarı’nda meydana gelen feci olayda 10’uncu kattan düşen ikizler can verirken annelerinin facebook’ta canlı yayında eğlendiği ortaya çıktı

Ploiești’deki dün akşam yaşanan trajedi herkesi şok etti. Bir apartmanda meydana gelen feci olayda anne, facebook’ta canlı müzik yayınına takıldığı saatlerde diğer odadaki 2 yaşlarındaki ikizler 10’uncu kattan düşerek hayatını kaybetti.

Çarşamba akşamı saat saat 20.40’ta Ploiești’nin en yoğun olduğu Republicii Bulvarı’nda meydana gelen olaya şahit olan görgü tanıkları, ikizlerin düşüşünü görünce hemen 112’yi aradıkları belirtildi.

Çocukların düştüklerinde olay yerine gelen ilk yardım ekiplerinin ilk müdaheleyi yaptıkları, o sırada çocukların bilincinin kapalı oldukları açıklandı. Daha sonra ambulansta götürülürken hayatlarını kaybettikleri vurgulandı.

Dışarıda bu korkunç olay yaşanırken çocukların annesinin 5 yaşındaki üçüncü çocuğuyla diğer odada iki sanal arkadaşıyla facebook’ta canlı müzik yayınında eğlendiği ortaya çıktı.

ANNE’NİN CANLI YAYIN EĞLENCESİNİ POLİS KESTİ!

Observatorul Prahovean’inin yerel polis kaynaklarına dayandırdıkları habere göre ikizlerin aşağıya düştükleri ve son nefeslerini verdikleri anlarda annenin facebook‘taki canlı müzik yayını devam ediyordu.

Düşen çocukların yardımına gelen ambulansların siren sesleri ve polisin olayı haber vermek için apartmana geldiği sırada kapıyı vurduğu sesler de canlı yayına yansıyor.

Olayı duyan annenin sinir krizleri geçirdiği ve tedavi altına alındığı açıklandı. Çocukların babasının ise o saatlerde işte olduğu açıklandı.

Annelerinin ilgisizliği nedeniyle apartmanın 10’uncu katından düşen 2 yaş 2 aylık kız-erkek ikizler ilkyardım ekiplerinin bütün çabalarına rağmen kurtarılamadı.