‘IFLC tecrübesi, sanat hayatıma büyük katkı verdi’

2014’te 12 yaşındayken yarıştığı IFLC’nin bu ay yapılacak Romanya bölümünün sunuculuğunu yapacak olan Raul Aden Eregep, organizasyonu herşeyi ile “harika” olarak değerlendirdi.

Yedi yıl önce 12 yaşındayken yarışmacı olarak katıldığı Uluslararası Dil ve Kültür Festivali (IFLC)’nin bu yıl sunuculuğunu yapacak olan Köstenceli Raul Aden Eregep, bu etkinliğin müzik hayatına önemli katkıları olduğunu anlattı.

‘ÖNCE YARIŞMACIYDI, ŞİMDİ SUNUCULUĞUNU YAPACAK’

“Sanat dünyasına adım atarken IFLC tecrübesinin, bana ve müziğime büyük bir katkısı oldu. Beni büyük sahnelerle tanıştırdı ve binlerce izleyiciye müziğimi, sesimi, duygularımı ve neşemi paylaşma fırsatı verdi!” diyen Eregep, IFLC’de önce, yarışmacı, şimdide sunuculuğunu yapmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

“HERŞEYİ İLE HARİKA BİR FESTİVAL”

“Geçmişte bu güzel festivalde rol alan, gelişmesine katkıda bulunan çocuklardan biriydim. Şimdi ise sunuculuğunu yapacağım.” diyen Raul Aden Eregep, etkinliği; “Harika çocukların katıldığı, harika insanlar tarafından düzenlenen harika bir festival!” sözleri ile özetledi.

“DOSTLUK VE ARKADAŞLIKLARIN TADINI ÇIKARIN”

IFLC’de yer alacak geleceğin sanatçısı çocuklara da tavsiyelerde bulunan Eregep şöyle konuştu: “Gülümseyin. Dünyanın izleyeceği festivaldeki anların, tanıştığınız arkadaşlarınızın, dostluklarınızın kıymetini bilin. Ve son olarak ama en önemlisi, hissettiğiniz duyguyu önünüzdeki seyirciye aktarın. Ekran önünden ya da canlı! Başarılar!”