Marius Şumudica, Rizespor ile yollarını ayırdı

Türk spor kamuoyunun yakından tanıdığı teknik direktör Marius Şumudica’nın Çaykur Rizespor kulübüyle macerası kısa sürdü.

Karadeniz ekibi tarafından yapılan açıklamada, “Marius Ninel Şumudica ile karşılıklı anlaşılarak sözleşmesinin feshi gerçekleşmiştir. Sayın Şumudica’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

KAYSERİ MAĞLUBİYETİ SONRASI İPLER KOPTU

İstifanın ayak sesleri Kayserispor karşısında alınan 2-1’lik mağlubiyet sonrası gelmişti. ”Kan değişimi belki takıma iyi gelir.” diyen Şumudica, basına şu sözleri sarf etmişti: ”Takımla aramızda bir uyuşmazlık var, bunu hissediyorum. Kimseyi suçlamıyorum. Bu benim hatam. Devre arasında bu takımı almam bir hataydı.”

HİÇ GALİBİYETİ YOK

Göreve geldiği Fenerbahçe maçı ile beraber 7 karşılaşmada Çaykur Rizespor takımının başında yer alan Şumudica, takımıyla galibiyet sevinci yaşayamadı.

Üç maçta rakibinden birer puan koparan Çaykur Rizespor, 4 maçtan puansız ayrıldı. Yeşil mavililer, 27 maç sonunda 6 galibiyet ve 10 beraberlikle 28 puan toplamış durumda.