Gheorghe Hagi teknik direktörlüğü bıraktı

Sahibi olduğu FC Viitorul Constanta’nın teknik direktörlüğünü yapan Gheorghe Hagi, alınan şok edici mağlubiyet sonrası görevi bıraktığını duyurdu.

Kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla bir açıklama yayınlayan Gheorghe Hagi, “Bugün itibarıyla dört yıldır yürüttüğüm Viitorul Constanta A takım teknik direktörlüğü görevini bırakıyorum. Bu takımla Romanya Ligi, Romanya Kupası ve Romanya Süper Kupası şampiyonlukları yaşamak kariyerimin en özel anlarıydı. Bundan sonra akademide minikler ve gençlerle çalışacağım” dedi.

Yeni teknik direktör arayışlarına başladıklarını da vurgulayan Hagi, “Başkan ile birlikte önümüzdeki günlerde yeni bir teknik direktör bulacağız. Böylece lig başlamadan önce takımı ve futbolculara tanımak için yeterli vakti olacak” ifadelerini kullandı.

Hagi’nin çekilme kararı, Viitorul takımının cumartesi akşamı evinde oynadığı maçı 3-0 kaybetmesinden sonra geldi. Playout grup maçında, düşme korkusu olmayan Viitorul, sahaya genç bir takımla çıktı. Düşme hattının ağzındaki Sepsi, maça asıldı. Maçın skorunu belirleyen goller 16 dakika içinde atıldı.