Türk müzikseverler, Fransız gitaristi öyle şaşırttı ki!

Yıllardır çalıp söylediği parçaları, açtığı youtube kanalına yükleyen Fransız gitarist, Türk kullanıcıların şaşırtıcı desteğiyle bir günde 10 binin üzerinde takipçi kazandı.

3,5 yıldır gitarıyla çalıp söylediklerini youtube kanalında yayınlayan Antonie Mikhtarian’ın azmi, Neosphere rumuzlu Ekşi Sözlük kullanıcısının dikkatini çekti. Genç müzisyenin takipçi sayısının ve paylaştığı videolarının izlenme azlığı, Türk kullanıcıyı insiyatif almaya itti. Destek için Ekşi Sözlük platformunda ‘Fransız gitaristi şaşırtalım’ başlığıyla kampanya başlattı.

Genç gitaristin azim ve iyimserliğini öven Neosphere’nin yazdığı, ”Sadece 372 abonesi var. İnadına içerik üretmeye devam ediyor. Takipçi için değil kendisi için içerik ürettiği belli, ama yine de insanın içi burkuluyor. Şaşırtsak kendisini.” iletisi, platformun takipçilerinde yankı buldu.

BİN TAKİPÇİYE ULAŞINCA TEŞEKKÜR VİDEOSU

Fransız gitaristin takipçi sayısı hızla yükselmeye ve paylaşımların izlenme sayısı artmaya başladı. İzleyici sayısı bine ulaşınca, genç sanatçı Mikhtarian, Türk takipçilerin desteğine teşekkür eden bir video çekti.

Genç gitariste destek takip eden saatlerde de sürdü. İki günün sonunda Antonie Mikhtarian, 12 bin takipçi sayısını aştı. Türk takipçilere teşekkür için çektiği video ise 58 bin kez izlendi.

Yani takipçilerin, Fransız gitaristin son paylaşımlarını da izlediği görülüyor. Daha eski tarihli paylaşımların ise ortalama 300 görüntüleme aldığı gözden kaçmıyor.