Atını mahmuzlayıp doğum yapan eşine yiyecek iletti

İaşi caddelerinde at koşturan gencin, 40 kilometre uzaktaki köyünden yola çıkıp, doğum yapan eşine yiyecek götüren bir vatandaş olduğu anlaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde şehrin göbeğinde atıyla giderken polisler tarafından durdurulan gencin hikayesi, gün yüzüne çıktı. Bzi.ro muhabiri, ilginç enstantanenin kahramanını bulup konuştu.

TAKSİ PARAM YOKTU

22 yaşındaki Sergiu İon Ciobatariu, doğum için hastaneye yatırılan eşine yiyecek götürdüğünü anlattı. Taksiye verecek parası olmadığını söyleyen Sergiu, ‘’Raducaneni köyünden İaşi yönüne tren çalışmıyordu. Her zaman kullandığım atıma binip eşime yiyecek getirdim.’’ dedi.

POLİSLER BANA GÜLDÜ

Kısmi sokağa çıkma yasağı olduğu için, Sergiu’yu iki kez polisler durdurmuş. İlk bakışta garip karşılamışlarsa da, beyanname doldurduğu için, Sergiu yoluna devam etmiş. O anları şöyle anlatıyor genç baba: ‘’Polisler ilk başta bana güldü. Ama durumumu anlatınca hoş karşıladılar. Ceza yazmadılar.’’

Atını mahmuzlayıp doğum yapan eşine yiyecek iletti

22 yaşındaki Sergiu, Taksiye verecek parası olmadığı için,''Raducaneni köyünden İaşi yönüne tren çalışmıyordu. Her zaman kullandığım atıma binip eşime yiyecek getirdim.’’ dedi.Sergiu’yu iki kez polisler durdurmuş. Ancak beyannamesi elinde olduğu için ceza yazmamış. Nüfusu 5'e yükselen Ciobatariu ailesi tek gözlü evde kalıyor.https://romanyahaber.com/2020/04/01/atini-mahmuzlayip-dogum-yapan-esine-yiyecek-iletti/?preview=true&_thumbnail_id=44898

Gepostet von Romanya Haber am Mittwoch, 1. April 2020

TEK GÖZLÜ EVDELER

Evde iki kızı daha olduğunu anlatan genç adam, artık bir oğlan babası olduğu için mutlu. Hayali, büyüyen ailesini, tek gözlü evden daha geniş bir haneye taşımak. Topladığı hurda demirlerden günlük kazandığı 50 ley parayla, bunu gerçekleştirmesi hayli zor gözüküyor.